Γ ΕΘΝΙΚΗ

Η φανέλα με το Νο 1 του ΓΑΣ Άμφισσας στην οικογένεια Κραβαρτόγιαννου!

Ο ιδρυτής του ΓΑΣ Άμφισσας Δρόσος Κραβαρτόγιαννος αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα της Άμφισσας, η οποία μάλιστα αναφέρει το όνομά του, στις εμφανίσεις της!

Πρόσφατα, η αδερφή του ιδρυτή του ΓΑΣ Άμφισσας, Κραβαρτογιάννου-Αζαριάδη Ασημούλα, η οποία ζει μόνιμα στο εξωτερικό, επισκέφτηκε την Άμφισσα και ο Σπύρος Τζαμτζής ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του συλλόγου, της παρέδωσε τη φανέλα με το Νο 1 του ΓΑΣ Άμφισσας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

‘Πρόσφατα επισκέφτηκε την πόλη μας η Κυρία Κραβαρτογιάννου-Αζαριάδη Ασημούλα, αδερφή του αείμνηστου ιδρυτή του Συλλόγου μας και μεγάλου Αμφισσέα, Δρόσου Κραβαρτόγιαννου.
Η Κυρία Κραβαρτογιάννου, η οποία ζει μόνιμα στο εξωτερικό, συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε κλίμα συγκίνησης, της παραδόθηκε η φανέλα του ΓΑΣ Άμφισσας με το νούμερο 1.
Σε όλες τις εμφανίσεις μας, στο πίσω μέρος, αναγράφεται το όνομα “Δρόσος Κραββαρτόγιαννος” σαν ελάχιστο δείγμα τιμής προς τον μοναδικό Δρόσο.
Τους ανθρώπους που έφεραν και στήριξαν το μπάσκετ στην πόλη μας, τους θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη και θα τους τιμάμε πάντα”.

Σχετικά άρθρα

Οι Γιάννης Ντεντόπουλος και Κώστας Σωτηρίου στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

ΓΑΣ Άμφισσας: Αγιασμός με ευχές για καλή αγωνιστική χρονιά (pics)

pannikolaou

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou