ΚΥΠΕΛΛΟ

Σήμερα (13:00) η κλήρωση της φάσης των ”16′ του κυπέλλου ΕΣΚΑΣΕ

Σήμερα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ η κλήρωση της φάσης των ”16” του κυπέλλου ΕΣΚΑΣΕ, μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης το Σαββατοκύριακο.

Οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 8 ομάδων και από εκεί θα προκύψουν τα νέα ζευγάρια, με τους αγώνες να γίνονται το επόμενο Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου. Όπου θα αναμετρηθούν ομάδες της Β’ κατηγορίας με εκείνες της Α’ κατηγορίας, οι αγώνες θα γίνονται στις έδρες των ομάδων της Β’ ΕΣΚΑΣΕ. Έχουν προκριθεί από την α’ φάση 11 ομάδες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ (αποκλείστηκαν οι Άρης Θήβας και ΓΑΣ Βασιλικού) και 5 ομάδες της Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση είναι οι εξής: Αστέρας Αλιβερίου, ΑΓΕ Χαλκίδας, ΧΒΑ, ΑΕΕΠ Χαλκίδας, Α.Ε. Καρύστου, Απόλλων Λιβαδειάς, Κάδμος, Κένταυρος Λιβαδειάς, Πρωτέας Σχηματαρίου, Ορχομενός, Γ.Σ. Ιτέας, Σύλλας, Μεδεών, ΑΠΣ Λαμίας, Τελεθριακός, Λοκρός.

Αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή, οι δύο όμιλοι που θα συγκροτηθούν θα έχουν ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
 1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
 2. ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
 3. ΧΒΑ
 4. ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
 5. Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ
 6. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
 7. ΚΑΔΜΟΣ
 8. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
 1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 2. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 3. Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ
 4. ΣΥΛΛΑΣ
 5. ΜΕΔΕΩΝ
 6. ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ
 7. ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ
 8. ΛΟΚΡΟΣ

Οι αγώνες της β’ φάσης (16 ομάδες) θα γίνει το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου. Η φάση των ”8” θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου. Το Final-4 θα γίνει κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σχετικά άρθρα

Κύπελλο ΕΣΚΑΣΕ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο final-4

pannikolaou

Κύπελλο ΕΣΚΑΣΕ: Θριαμβευτική πρόκριση! ΑΠΣ Λαμίας-Απόλλων Λιβαδειάς 96-50

pannikolaou

Κύπελλο ΕΣΚΑΣΕ: Παίζουν σήμερα ΑΠΣ Λαμίας-Απόλλων Λιβαδειάς (7:30 μ.μ.)

pannikolaou