B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Α2 Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Χρήστος Μαρμαρινός στα Stereabasket Awards 2022!

Ένας από τους πλέον εξελίξιμους Έλληνες προπονητές, με καταγωγή από τη Χαλκίδα, θα μας κάνει την τιμή και θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Χαλκίδα, στην 6η εκδήλωση των Stereabasket Awards!

O Χρήστος Μαρμαρινός, μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία, έχει προλάβει όμως ήδη να κάνει μεγάλη καριέρα, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων για 14 χρόνια, assistant coach στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Την προπονητική την ξεκίνησε από πρωτοετής ακόμα στα ΤΕΦΑΑ το 1995, έχει masters από το Columbia University στη φυσιολογία της άσκησης, πέρασε από τους San Antonio Spurs ως assistan coach ενώ για 14 χρόνια, από το 2004 ως βοηθός του Καζλάουσκας και μέχρι το 2018 ήταν assistant coach στον Ολυμπιακό.

Προπονητής πλέον στην Εθνική ομάδα Κοσόβου, αλλά International Scout στους Σακραμέντο Κινγκς, είναι από τους ανθρώπους που έχουν περάσει το μπάσκετ στην επόμενη μέρα και τη σύγχρονη εποχή, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής!

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί στο μέγιστο βαθμό με το αντικείμενο της στατιστικής ανάλυσης, προσφέροντας πλούσιο υλικό και ειδικές καταστάσεις σε εξειδικευμένη μορφή!

Ο Χρήστος Μαρμαρινός, θα είναι τιμή για την εκδήλωση που θα βρίσκεται μαζί μας και σας καλούμε όλους εσάς, τους φίλους του μπάσκετ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να τον τιμήσετε με την παρουσία σας, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Χαλκίδα, στη Λ. Χαϊνά 93! Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou