Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Μάτος: ”Με καθαρό μυαλό φτάσαμε δίκαια στη νίκη”

Ο Ανέστης Μάτος οδήγησε τον Λοκρό σε μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί του Γ.Σ. Ιτέας και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του κερδίζοντας αυτή την περίοδο, παράλληλα καλύπτει και το χαμένο έδαφος από την έλλειψη προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως συμβαίνει παραδοσιακά στις αναμετρήσεις μας με τον Γ.Σ. Ιτέας, ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και που είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε εκτός των άλλων και την απουσία του Μιχάλη Πάσσα, ενός πολύ κομβικού παίκτη για το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση, αλλά αντεπεξήλθαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, βάλαμε μεγάλα σουτ στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού, είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε δίκαια τη νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου τον κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστο Μωραΐτη, του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και να δώσω επίσης συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της Ιτέας για τη μπασκετική ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο γυμναστήριο.

Εμείς από την πλευρά μας εκτός από βαθμολογικής σημασίας, πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία, αλλά και που μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από τις συνεχόμενες νίκες να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την έλλειψη προετοιμασίας”. 

Σχετικά άρθρα

Στεφ. Παπανδρέου: ”Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Τελεθριακού”

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Οφείλω τεράστιο μπράβο και απέραντο σεβασμό στους αθλητές μου”

pannikolaou

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Θα έρθουν νίκες που θα αλλάξουν τη βαθμολογική μας θέση”

pannikolaou