Α ΕΣΚΑΣΕ

Γιάννης Πανούσης: ”Όποιος ήταν στο γήπεδο είδε και κατάλαβε τι συνέβη”

Ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιάννης Πανούσης σε δηλώσεις του για το χθεσινό ντέρμπι με τον Κένταυρο Λιβαδειάς για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, τόνισε πως κρατάει το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ”ίσως φτάσουμε να κερδίζουμε και παιχνίδια που σφυρίζονται με διαφορετικά κριτήρια”. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr

”Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ έμπειρη με παίκτες που έχουν παίξει χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες. Στο α’ ημίχρονο ο ρυθμός μας και το μπάσκετ που παίξαμε ήταν σίγουρα για πολύ παραπάνω επίπεδο και είναι κάτι που θέλω να κρατήσουμε στην ομάδα. Σταματάω εδώ και δεν θέλω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι…Οποίος ήταν στο γήπεδο είδε και κατάλαβε τι συνέβη…! 

Απλώς θα τονίσω, το ότι δεν μιλάω δεν είναι αδυναμία αλλά δεν θέλω να πέσω στο ίδιο επίπεδο που αντιμετωπίζουν κάποιοι την ομάδα της ΑΓΕΧ. Είμαστε υποχρεωμένοι να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα, για εμάς δεν αλλάζει κάτι από το πλάνο που είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα. Κάθε ματς θα πρέπει να μας ωριμάζει να μας κάνει καλύτερους αγωνιστικά και πνευματικά και έτσι ίσως φτάσουμε να κερδίζουμε και παιχνίδια που σφυρίζονται με διαφορετικά κριτήρια. Καλή συνέχεια στον Κένταυρο Λιβαδειάς”.

Σχετικά άρθρα

Ερμής Σχηματαρίου-Επίλεκτοι ΕΣΚΑΣΕ για φιλανθρωπικό σκοπό στις 18 Δεκεμβρίου!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (10-15 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Πρόσκληση σε συνάντηση από την ΕΟΚ προς όλους τους φορείς και τους κριτές!

pannikolaou