Α ΕΣΚΑΣΕ

Παναγιώτης Μιχαήλ: ”Ο Λοκρός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας”

Ο κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας Παναγιώτης Μιχαήλ είδε την ομάδα του να παλεύει τον αγώνα απέναντι στον περσινό πρωταθλητή της Α’ ΕΣΚΑΣΕ Λοκρό και να χάνει στις λεπτομέρειες. Ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αποδίδοντας την ήττα στην ποιότητα του Λοκρού και σε κάποιες βεβιασμένες δικές τους επιλογές στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Stereabasket.gr

Αρχικά να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, με υγεία και κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εμείς σήμερα (χθες) κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους περσινούς πρωταθλητές που κατά 70-80% είναι ίδια ομάδα με πέρυσι, σε ένα παιχνίδι που νομίζω πως ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί και που ίσως το τελικό αποτέλεσμα να μας αδικεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η νίκη του Λοκρού δεν ήταν δίκαιη.

Η ήττα μας επήλθε μετά από κάποια λάθη στην άμυνα, που η ποιότητα των παικτών του Λοκρού τα εκμεταλλεύτηκε και με κάποιες βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους.

Η εικόνα μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και πιστεύουμε πως στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.  

Εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα του Λοκρού και προσωπικά στο φίλο Ανέστη Μάτο, να πετύχουν τους στόχους τους και να ευχαριστηθούν το φετινό πρωτάθλημα”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Η ΑΓΕ Χαλκίδας βραβεύει τον Νίκο Καπελέρη!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4/12)

pannikolaou