Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Στους 3 πόντους χάσαμε δύο καθοριστικές επιθέσεις”

Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης έδωσε συγχαρητήρια στον Λοκρό για τη νίκη του και παράλληλα αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν τον αγώνα, επισημαίνοντας τα μεγάλα σουτ υπό δύσκολες συνθήκες που έβαλε ο Λοκρός, αλλά και την αδυναμία της ομάδας του όταν πλησίασε στους 3 πόντους να κάνει την ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Μωραΐτης στο stereabasket.gr

Ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στον Λοκρό Αταλάντης για τη νίκη του. Κέρδισε δίκαια και καθαρά στο τέλος. Πολύ δύσκολο ματς για εμάς, δεδομένης της δυναμικής της αντιπάλου ομάδας περσινής μάλιστα πρωταθλήτριας. Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστιο επιθετικό ταλέντο, μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι της το οποίο το καθοδηγούν εξαιρετικά τα αδέρφια Μάτος. Βρήκαν λύσεις σε όποιο πρόβλημα τους βάλαμε. Μας έβαλαν στην αρχή σουτ υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες κάτι που θεωρώ μας επηρέασε την ψυχολογία. Η διαφορά είναι ότι τέτοιες ομάδες με τέτοιο ταλέντο σε κάνουν να πληρώσεις το κάθε σου λάθος και η συγκέντρωση σου πρέπει να είναι στον ύψιστο βαθμό.

Εμείς μετά από κάθε time out χθες κάναμε διαφορετικό πράγμα από αυτό που δείχναμε πριν 10 δευτερόλεπτα! Ίσως δεν κατάφερα να πείσω τα παιδιά για την κρισιμότητα του ματς. Νομίζω ότι σημείο κλειδί στο παιχνίδι ήταν οι δυο φορές που πλησιάσαμε στους 3 πόντους χάσαμε την πρώτη φορά layup και στο transition δεχτήκαμε τρίποντο και την δεύτερη σε transition δικό μας 3vs1 κάναμε λάθος κάτι που πληρώσαμε αμέσως επίσης με τρίποντο.

Τα δικά μας προβλήματα τα ξέρω αλλά δεν πρέπει να τα πω δημόσια. Θα αρκεστώ να πω πως : “Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει”. Απαιτώ από όλα τα παιδιά να κάνουν βήμα μπροστά, να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την παρουσία του για την στήριξη του και την αγάπη που μας δείχνει. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα του Λοκρού”. 

Σχετικά άρθρα

Ερμής Σχηματαρίου-Επίλεκτοι ΕΣΚΑΣΕ για φιλανθρωπικό σκοπό στις 18 Δεκεμβρίου!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (10-15 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Πρόσκληση σε συνάντηση από την ΕΟΚ προς όλους τους φορείς και τους κριτές!

pannikolaou