Γ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Αγιασμός και φωτογράφιση για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ιστιαίας! (pics)

Η Ακαδημία Ιστιαίας πραγματοποίησε το Σάββατο αγιασμό για τα τμήματα υποδομής, αλλά και φωτογράφιση όλων των τμημάτων!

Σε ανάρτηση της η ομάδα της Β. Εύβοιας αναφέρει: ”Πραγματοποιήθηκε προχθές, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Κλειστό της πόλης μας ο καθιερωμένος αγιασμός της Αθλητικής Ακαδημίας Ιστιαίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Πάτερ Γεώργιο της ενορίας του Αγίου Αθανασίου της πόλης μας, ο οποίος ευχήθηκε σωματική και πνευματική υγεία στην οικογένεια της Αθλητικής Ακαδημίας Ιστιαίας. Ο κόουτς της ομάδας μας Σπύρος Γάτσος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην έναρξη τών τεσσάρων αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, ευελπιστώντας η φετινή προσπάθεια να πάει ένα βήμα παραπάνω, όπως είπε, το όραμα όλων στην Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας. Με τον ερχομό στο αθλητισμό και στο μπάσκετ κι άλλων παιδιών, δημιουργώντας υγιή ερεθίσματα και νοοτροπία.

Επίσης ευχήθηκε, υγεία και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα, ευχαριστώντας τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους εδώ και χρόνια σε όσα πρεσβεύει η ομάδα μας.
Με κύριο μέλημα την αγάπη για το άθλημα που αγαπάμε.
Στη συνέχεια ακολούθησε η φωτογράφιση των τμημάτων του συλλόγου και η κλήρωση ενός τάμπλετ έπειτα από λαχειοφόρο αγορά”.
Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό και τη φωτογράφιση των τμημάτων πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

FunBasket Festival στη Χαλκίδα!

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou