FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρεμιέρα στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα!

Η ώρα για την έναρξη του 43ου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ έφτασε, με τις 13 ομάδες της νέας αγωνιστικής περιόδου, να ξεκινούν τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες!

Έξι αγώνες σήμερα στο πρόγραμμα, όπως θα συμβαίνει και κάθε αγωνιστική, καθώς πάντα μια ομάδα θα έχει ρεπό, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, καθώς μπορεί τα πρώτα δείγματα γραφής να δόθηκαν στους αγώνες κυπέλλου, όπου συμμετείχαν και οι 13 ομάδες, αλλά το πρωτάθλημα είναι πάντα κάτι διαφορετικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πρεμιέρα που πάντα κρύβει εκπλήξεις και απρόοπτα!

Στο σημερινό πρόγραμμα, αναμφίβολα ξεχωρίζει το ντέρμπι των δύο ιστορικότερων ομάδων της Ένωσης των Κάδμου και ΑΓΕ Χαλκίδας, που μετά από μια εβδομάδα συγκρούονται και πάλι στο κλειστό της Θήβας, αυτή τη φορά για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο επίσης φιλόδοξος Κένταυρος Λιβαδειάς υποδέχεται στην έδρα του τον Πρωτέα Σχηματαρίου, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Λοκρός θα αγωνιστεί επίσης εντός έδρας, με αντίπαλο την ΑΕΕΠ Χαλκίδας.

Ο Γ.Σ. Ιτέας θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Απόλλωνα Λιβαδειάς, ενώ ντέρμπι αναμένεται και στο Βασιλικό, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Άρη Θήβας.

Η αυλαία του νέου πρωταθλήματος ανοίγει το μεσημέρι (14:00) με την κόντρα δύο ομάδων που συναντιούνται για πρώτη φορά! Το Α.Ε. Καρύστου που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, υποδέχεται τον Τελερθριακό που πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, με το ματς να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Η ΧΒΑ, που επέστρεψε και πάλι στα μπασκετικά δρώμενα, έχει ρεπό την 1η αγωνιστική.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

14:00 Κλειστό Καρύστου Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός (Τσάλας Ι.-Νικολιάς)

18:00 Κλειστό Αταλάντης Λοκρός-ΑΕΕΠ Χαλκίδας (Σπυρόπουλος-Γερονικολός)

18:00 Κλειστό Θήβας Κάδμος-ΑΓΕ Χαλκίδας (Ντάνος-Χατζής)

18:00 Κλειστό Ιτέας Γ.Σ. Ιτέας-Απόλλων Λιβαδειάς (Καραμπιτσάκος-Κατσέλη)

18:00 Κλειστό Λιβαδειάς Κένταυρος Λιβαδειάς-Πρωτέας Σχηματαρίου (Κοτσιμπός-Ζαφείρη)

18:00 Κλειστό Βασιλικού ΓΑΣ Βασιλικού-Άρης Θήβας (Χαϊνά-Τσάλας Γ.)

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou