Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Μάτος: ”Οι μικρές λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας”

Ο Ανέστης Μάτος παρά την ήττα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους και την συγκέντρωση τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αυτό που έλειψε από την ομάδα του ήταν η τύχη και οι μικρές λεπτομέρειες, ενώ έκανε παράπονα και για τη διαιτησία στο τέλος της κανονικής διάρκειας και την παράταση.

Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του:

”Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων που ήταν αήττητες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε να διαχειριστούμε και το δύσκολο ταξίδι στην Κάρυστο, με παίκτες να έρχονται κατευθείαν από τις δουλειές τους, ενώ απέναντι μας είχαμε μια ποιοτική ομάδα με παίκτες που πρωταγωνιστούσαν για χρόνια σε Εθνικές κατηγορίες.

Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μείναμε στο πλάνο μας, με τον αγώνα να κρίνεται στο τέλος όπου μας έλειψε η τύχη, ενώ οι μικρές λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί αγωνίστηκαν με καθαρό μυαλό ακολουθώντας όσα είχαμε πει και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι τόσο στην τελευταία φάσης της κανονικής διάρκειας όσο και στην παράταση βγάλαμε ελεύθερα σουτ που όμως δεν μπήκαν. Δυστυχώς έτσι είναι το μπάσκετ, μας μένει η πίκρα της ήττας αλλά είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου και για το παιχνίδι μας.

Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στην Κάρυστο για την ωραία ατμόσφαιρα και για τη φιλοξενία, σε ένα ματς που αποτέλεσε διαφήμιση για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. 

Θέλω τέλος, να εκφράσω τα παράπονα μου για τη διαιτησία, γιατί ενώ τόσο εμείς όσο και η Κάρυστος που είμαστε δύο ομάδες που στοχεύουμε στο παιχνίδι μας στο λόου-ποστ, στην τελευταία περίοδο και στην παράταση δεν πήραμε τα φάουλ που μας έγιναν. Ενώ από τη μια πλευρά του γηπέδου δίνονταν σωστά τα φάουλ και οι βολές, στην άλλη μπασκέτα που κάναμε επίθεση εμείς, δεν παίρναμε τίποτα. Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κακή βραδιά των διαιτητών και τίποτα παραπάνω”. 

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση σε συνάντηση από την ΕΟΚ προς όλους τους φορείς και τους κριτές!

pannikolaou

Κριτές: ”Δεν θα παραστούμε στους αγώνες παρά τους ορισμούς που θα γίνουν από την ΚΕΔ-ΕΣΚΑΣΕ”

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (7-15/12)

pannikolaou