ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Αντ. Σπυρόπουλος: ”Με ισονομία, αξιοκρατία και ηθικές αξίες”

Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών (ΣΔΚΑΣΕ) Αντώνης Σπυρόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα που όπως είπε, θα έχει ως πρωταρχικό σκοπό να ενώσει τους διαιτητές, να βρεθεί δίπλα σε κάθε σωματείο και παράγοντα, αλλά και να υπηρετήσει τα συμφέροντα των διαιτητών με κάθε νόμιμο και αξιοκρατικό τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προέδρου των διαιτητών:

‘Έχω τη χαρά και ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ τον σύνδεσμο Ανατολικής Στερεάς κ Εύβοιας (ΣΔΚΑΣΕ) ως Πρόεδρος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διαιτητές του συνδέσμου μας που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και να συγχαρώ επίσης όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους-διαιτητές που εκλέχτηκαν από τις αρχαιρεσίες μας την Παρασκευή 25.11.22.
Δουλειά μας από σήμερα κιόλας είναι να ενώσουμε τους διαιτητές από άκρη σε άκρη ενός συνδέσμου από τους μεγαλύτερους γεωγραφικά(χιλιομετρικά) της Ελλάδας!
Δουλειά μας από σήμερα κιόλας είναι να έρθουμε κοντά, δίπλα και όχι απέναντι με κάθε σωματείο-παράγοντα-προπονητή και να δώσουμε να καταλάβουν πώς δεν είμαστε αλάνθαστοι, ότι χρειαζόμαστε επιμόρφωση και συνέπεια όπως άλλωστε και αυτοί.
Η δουλειά μας από σήμερα θα είναι μεγάλη σε πάρα πολλούς τομείς, οι οποίοι έχουν συζητηθεί από το νέο διοικητικό συμβούλιο και σε πολύ λίγες μέρες θα ανακοινωθούν σε όλους τους συναδέλφους!
Κλείνοντας, η καινούργια διοίκηση εγγυάται την ισονομία, την αξιοκρατία και τις ηθικές αξίες που λείπουν στις μέρες μας και για το λόγο αυτό θέλουμε να μας κρίνετε αυστηρά!
Το τηλέφωνο μου θα είναι ανοιχτό σε όλους, όσους θέλουν να συζητήσουν και όχι να κατηγορήσουν!
Όποιοι έχουν πρόθεση μόνο τις κατηγορίες θα με βρουν απέναντι τους!
Θα υπηρετήσω τους διαιτητές και τα συμφέροντα τους με κάθε νόμιμο και αξιοκρατικό τρόπο!
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους έσπευσαν να με συγχαρούν μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνων!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!”

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων & ”Γαλανόλευκα Αστέρια” (28-29/1)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (28-29 Ιανουαρίου)

pannikolaou

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (28-29/1)

pannikolaou