Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγ. Ματσαγγούρας: ”Επιτέλους ξυπνήσαμε από τον λήθαργο. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα”

Ο Βαγγέλης Ματσαγγούρας στις δηλώσεις του για τον αγώνα της ομάδας του απέναντι τον Κένταυρο Λιβαδειάς που κρίθηκε στο φινάλε υπέρ των φιλοξενούμενων, στάθηκε σε δύο σημεία. Το πρώτο είχε να κάνει με την καλή εμφάνιση της ομάδας του, που ”ξύπνησε από το λήθαργο” όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά και στα παράπονα που είχε από τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του ο Θηβαίος κόουτς:

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και οι δύο θέλαμε τη νίκη, που τελικά κατέληξε στον Κένταυρο Λιβαδειάς, στον οποίο εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι επιτέλους ξύπνησαν από τον λήθαργο, ήταν ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως από εδώ και στο εξής, κάθε Σάββατο η ομάδα μου θα είναι καλύτερη και θα πάρει και τα αποτελέσματα και γενικότερα αυτό που μας αξίζει. 

Το δεύτερο που θέλω να πω, είναι πως χθες αντιμετωπίσαμε μια πολύ κακή διαιτησία. Ο Κοτσιμπός προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι, η δεύτερη διαιτητής ήταν άφαντη, σφύριξε μια φορά σε όλο τον αγώνα. Στο τέλος, έχω πολλά παράπονα από τον Κοτσιμπό, δεν μας έδωσε φάουλ σε τρεις φάσεις και στα 15” πριν τη λήξη όταν διαμαρτυρηθήκαμε μας χρέωσε και με μια τεχνική ποινή και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 82-86 υπέρ του Κένταυρου. Στην εξέδρα ήταν και αρκετοί παράγοντες της ΕΣΚΑΣΕ που είδαν αυτά που αναφέρω και απογοητεύτηκαν. Είναι κρίμα πάντως, γιατί υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι διαιτητές στην Ένωση μας, μεταξύ αυτών και ο Κοτσιμπός, που όμως χθες δεν σφύριξε όπως θα μπορούσε. Τρεις φορές υπέδειξαν τρίποντο ενώ οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας πατούσαν γραμμή. Εμείς ως Άρης δεν θα ξαναδεχθούμε τέτοιες διαιτησίες για την ομάδα μας’. 

Σχετικά άρθρα

Στεφ. Παπανδρέου: ”Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Τελεθριακού”

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Οφείλω τεράστιο μπράβο και απέραντο σεβασμό στους αθλητές μου”

pannikolaou

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Θα έρθουν νίκες που θα αλλάξουν τη βαθμολογική μας θέση”

pannikolaou