Α ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία Γ.Σ. Ιτέας για τα κριτήρια οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων από τον Δήμο Δελφών

Ο Γ.Σ. Ιτέας με ανακοίνωση που εξέδωσε διαμαρτύρεται για τα κριτήρια κατανομής της οικονομικής ενίσχυσης από το Δήμο Δελφών προς τα σωματεία, υποστηρίζοντας πως ο σύλλογος τους έχει υποστεί κατάφορη αδικία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Ιτέας:

Για μια ακόμη φορά το σωματείο μας υπέστην κατάφορη αδικία από του εκπροσώπους του Δήμου Δελφών.. Είναι απορίας άξιο με ποια κριτήρια έγινε η κατανομή της οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας..
Βάσει των εξόδων μετακινήσεων; Ο σύλλογος μας επιβαρύνεται κάθε χρόνο με τεράστιο όγκο μετακινήσεων, ταξιδεύουμε σε ολόκληρη τη Στερεά, δύο φορές τον χρόνο σε Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά, Αταλάντη κ.α. Φτάνουμε μέχρι και Κάρυστο, Ιστιαία και Καρπενήσι!! Με αποτέλεσμα τα έξοδα μας να είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τα λοιπά σωματεία.
Βάσει του αθλητικού δυναμικού; Ο σύλλογος μας διαθέτει μεγάλο αριθμό αθλητών σε σχέση με πολλά σωματεία της περιοχής…
Βάσει των αθλητικών επιτυχιών; Αντικειμενικά έχουμε τις περισσότερες επιτυχίες σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, πάντα σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης μας, ιδίως στις μικρές ηλικίες των αθλητών και αναδεικνύουμε πολλούς από αυτούς , οι οποίοι κάνουν καριέρα σε ψηλό επίπεδο..
Βάσει της ιστορικότητας; Έχουμε σχεδόν σαράντα χρόνια ιστορίας και είμαστε ιδρυτικό μέλος της ΕΣΚΑΣΕ..
Τελικά μάλλον η οικονομική ενίσχυση δόθηκε βάσει των αθλητικών εγκαταστάσεων που στεγάζουν το κάθε σωματείο και όντως αυτό είναι το σημείο που υστερούμε σε σχέση με τα λοιπά αθλητικά σωματεία!!
Ευχαριστούμε λοιπόν τον Δήμο μας που για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει ότι αναγνωρίζει την αξία μας και μας ανταμείβει ανάλογα..
Υ.Σ. Τα παράπονα μας στρέφονται αποκλειστικά προς τον Δήμο και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τα φίλα σωματεία της περιοχής μας”.

Σχετικά άρθρα

Στεφ. Παπανδρέου: ”Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Τελεθριακού”

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Οφείλω τεράστιο μπράβο και απέραντο σεβασμό στους αθλητές μου”

pannikolaou

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Θα έρθουν νίκες που θα αλλάξουν τη βαθμολογική μας θέση”

pannikolaou