Α ΕΣΚΑΣΕ

Κώστας Κουτσογιάννης: ”Ξεκάθαρα δεν μετρούσε το τελευταίο σουτ”

Ο Κώστας Κουτσογιάννης έφτασε πολύ κοντά με την ομάδα του στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, αλλά το τρίποντο στην εκπνοή του Λούκα διαμόρφωσε το τελικό 62-61 υπέρ του Τελεθριακού, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την τελευταία φάση, υποστηρίζοντας πως το τρίποντο ήταν εκπρόθεσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κουτσογιάννης στο stereabasket.gr

”Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Τελεθριακού. Να ξεκαθαρίσω πρώτα από όλα ότι η διαιτησία ήταν για 39.59 λεπτά εξαιρετική! Δεν θα είμαστε από τα σωματεία που όταν χάνουμε ένα παιχνίδι θα ρίχνουμε την ευθύνη στην διαιτησία ή όταν κερδίζουμε δεν θα μιλάμε καθόλου, αλλά….Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά…Δεν γίνεται ένας παίκτης του τοπικού πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑΣΕ όποιος και να είναι αυτός, ακόμα και ο μεγαλύτερος σουτέρ που έχει περάσει από την Ελλάδα, να πάρει την μπάλα σε 0.7 δέκατα του δευτερολέπτου και να κάνει όλη την κίνηση του σουτ και να σουτάρει τρίποντο σε αυτόν τον χρόνο! Έχει γίνει η μεγαλύτερη κλοπή αγώνα που έχω δει στην καριέρα μου, η οποία γνωρίζετε όλοι σας ποια είναι!!Λυπάμαι που υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση προς εμάς όλους, αθλητές και προπονητές ,που αγαπάμε το μπάσκετ και δίνουμε τη ζωή μας για αυτό από μικρά παιδιά! Κύριοι, το τελευταίο σουτ ξεκάθαρα δεν μετρούσε! Δυστυχώς δεν έχω βίντεο να το αποδείξω, αλλά σχεδόν όλοι οι μπασκετικοί παρευρισκόμενοι ,που γνωρίζουν μπάσκετ, το παραδέχτηκαν εκτός από τον άρχων του αγώνα και τους κριτές! Ελπίζω και εύχομαι όλοι μας να μην χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες γιατί το αποφασίζουν κάποιοι!

Πιστεύω, πώς όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου, ότι είμαστε άνθρωποι και λάθη κάνουμε, αρκεί να τα παραδεχόμαστε και να τα διορθώνουμε. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με τις οποίες δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε!”

Σχετικά άρθρα

Στεφ. Παπανδρέου: ”Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Τελεθριακού”

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Οφείλω τεράστιο μπράβο και απέραντο σεβασμό στους αθλητές μου”

pannikolaou

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Θα έρθουν νίκες που θα αλλάξουν τη βαθμολογική μας θέση”

pannikolaou