Α ΕΣΚΑΣΕ

Νίκος Μάρκου: ”Κρατάω το χαρακτήρα και το μέταλλο της ομάδας μου”

Ο Νίκος Μάρκου οδήγησε τον Κένταυρο Λιβαδειάς στο 4/4 με την ομάδα του να φτάνει σε μια αγχωτική νίκη στη Θήβα επί του Άρη με 82-86.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr

”Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη. Ήταν ένα ματς, που όπως είχα πει και στους παίκτες μου μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας, αν δεν μπούμε με συγκέντρωση και ενέργεια στο 100% από την αρχή θα είναι ένα δύσκολο ματς. Όπως και έγινε…δεν ήμασταν καλοί στην πρώτη περίοδο αλλά με την πάροδο του χρόνου κάναμε καλύτερη την εικόνα μας. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν πως χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και έτσι επιτρέψαμε στην ομάδα του Άρη να κάνει δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Υπήρξαν πολλές εναλλαγές στο σκορ και στο τέλος ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Κρατάω για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα και το μέταλλο της ομάδας που δείχνουμε στο τέλος του αγώνα! Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θα πρέπει να μεγιστοποιήσουμε τα καλά μας διαστήματα στην διάρκεια του αγώνα. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Άρη Θήβας”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27 Φεβρουαρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou