Α ΕΣΚΑΣΕ

Νίκος Μάρκου: ”Στο τέλος βάλαμε τα σουτ και πήραμε τη νίκη”

Ο Νίκος Μάρκου οδήγησε τον Κένταυρο στη νίκη στο τοπικό ντέρμπι της Λιβαδειάς απέναντι στον Απόλλωνα με 96-82 και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έμπειροι παίκτες όπως οι Δημητριάδης, Ματζιώρης, Γαρμπής, με παραστάσεις σε παραπάνω κατηγορίες μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως χθες ήταν η σειρά του Γαρμπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr για το ντέρμπι της Λιβαδειάς:

”Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για τη χθεσινή νίκη και για την όλη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ένα σημαντικό και πολύ ευχάριστο γεγονός για εμένα είναι πως χθές το ματς έγινε παρουσία παρά πολύ κόσμου στην εξέδρα!

Εμείς μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε με σκορ 10-2. Από εκεί και πέρα η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ κλειστά και σε πολύ μεγάλο διάστημα του αγώνα άμυνα ζώνης, ρισκάροντας ελεύθερα σουτ δικά μας. Στις 3 πρώτες περιόδους ήμασταν πολύ άστοχοι αν και οι επιλογές ήταν καλές και έτσι το σκορ ήταν κοντά. Στην τελευταία περίοδο βάλαμε κάποια μακρινά σουτ η διαφορά αυξήθηκε και στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Έχουμε παιδιά όπως οι Ματζιώρης, Δημητριάδης, Γαρμπής που έχουν παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες και οποιαδήποτε στιγμή του ματς μπορούν να βγουν μπροστά και να αλλάξουν την ροή του…. Χθες ήταν η σειρά του Γαρμπή! Θα ανασυνταχθούμε την επόμενη εβδομάδα που υπάρχει ρεπό και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο αγώνα. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Απόλλωνα”.

Σχετικά άρθρα

Στεφ. Παπανδρέου: ”Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Τελεθριακού”

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Οφείλω τεράστιο μπράβο και απέραντο σεβασμό στους αθλητές μου”

pannikolaou

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Θα έρθουν νίκες που θα αλλάξουν τη βαθμολογική μας θέση”

pannikolaou