ΠΑΙΔΩΝ

”Παίζουμε μαζί-Μαθαίνουμε μαζί” με συμμετοχή στη δράση σχολείων της Θήβας! (pics)

Σχολεία της Θήβας συμμετείχαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της δράσης ”Παίζουμε μαζί-Μαθαίνουμε μαζί” της 19ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics, με αγώνες μπάσκετ και με μοναδικό ζητούμενο αυτό που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός, το χαμόγελο και τις ευτυχισμένες στιγμές!

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Θήβας αναφέρει: ”Ο αθλητισμός ενώνει κι έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Στο πλαίσιο της Δράσης «Παίζουμε μαζί-Μαθαίνουμε μαζί» της 19ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics, σχολεία του Δήμου Θηβαίων συμμετείχαν σήμερα Τρίτη σε φιλικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ της Θήβας.
Συγκεκριμένα, οι αγώνες μπάσκετ διεξήχθησαν μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων Καπαρελλίου και Πλαταιών, του 3ου και 4ου Γυμνασίων Θήβας και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης(ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου.
Στους Unified αγώνες μπάσκετ, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Τάσος Καμούτσης, και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκος Κοβάνης, συγχαίροντας τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας κι ευγενούς άμιλλας”. 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Έσπερος Λαμίας-ΓΑΣ Άμφισσας 56-43

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (28/1). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (28-29 Ιανουαρίου)

pannikolaou