Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Το άγχος μας οδήγησε σε λάθη”

Ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου στάθηκε μεταξύ άλλων στο άγχος των παικτών του που αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στον αγώνα με τον Γ.Σ. Ιτέας, ενώ άφησε ανοικτό το παράθυρο για αποχωρήσεις παικτών, που όπως είπε διαφωνούν με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Γεωργίου:

”Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Γ.Σ. Ιτέας για τη νίκη του. Η δική μου ομάδα είχε μεγάλο άγχος λόγω των συνεχόμενων άσχημων αποτελεσμάτων και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσουμε πολλά εύκολα καλάθια αλλά και 12 βολές σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ενώ μας έλειψε και ο Αργυρίου που είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας.

Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, θέλω να πω ότι η ομάδα μου ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της και ελπίζω αυτό να γίνει πριν να είναι πολύ αργά…

Στο διάστημα των τριών εβδομάδων μέχρι τον επόμενο αγώνα μας, καθώς εκτός από το ρεπό της αγωνιστικής ακολουθεί και το δικό μας ρεπό, θα προσπαθήσουμε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες αποχωρήσεις παικτών που δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία της ομάδας μας.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους δύο διαιτητές του αγώνα Ντάνο και Μασλατζίδη που κράτησαν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι”. 

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση σε συνάντηση από την ΕΟΚ προς όλους τους φορείς και τους κριτές!

pannikolaou

Κριτές: ”Δεν θα παραστούμε στους αγώνες παρά τους ορισμούς που θα γίνουν από την ΚΕΔ-ΕΣΚΑΣΕ”

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (7-15/12)

pannikolaou