ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

”Φίλοι στο μπάσκετ” οι ακαδημίες Ερμή Σχηματαρίου και Γέρακα! (pics)

Το κλειστό Σχηματαρίου γέμισε το Σάββατο από μικρά παιδιά, ”φίλους του μπάσκετ” που αγωνίστηκαν για τη χαρά του παιχνιδιού!

Ο Ερμής Σχηματαρίου εφαρμόζοντας το πρόγραμμα ”Φίλοι στο μπάσκετ” είχε χθες καλεσμένες τις ακαδημίες του Κρόνου Γέρακα, ενώ σε ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:
Ένα από τα μεγαλύτερα σε πλήθος παιδιών Τουρνουά «Φίλοι στο Μπάσκετ», έλαβε χώρα σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου, το οποίο φιλοξένησε την ακαδημία του Κρόνου Γέρακα και όλα τα παιδιά “χόρτασαν” τους αγώνες μπάσκετ, ενώ επιβραβεύτηκαν με μετάλλιο και αναμνηστικά δώρα.
Σε μία πολύ όμορφη κίνηση από την ομάδα του Κρόνου Γέρακα, τα παιδιά των ακαδημιών έφεραν ένα συμβολικό δώρο στα δικά μας παιδιά, δείχνοντας ότι εκτιμούν την ομάδα μας και τη φιλοσοφία του τουρνουά. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους!
Ευχαριστούμε, επίσης, τον χορηγό μας «Europa», που στηρίζει αυτή τη διοργάνωση που γίνεται για τα παιδιά, μεταφέροντας τις αξίες του υγιή αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.
Ευχαριστούμε και την εταιρεία «Μπισκότα Παπαδοπούλου», καθώς και την «Amita» για τους χυμούς και τα σνακ που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα και τη σταθερή παρουσία του Ερυθρού Σταυρού στους αγώνες του τουρνουά «Φίλοι στο Μπάσκετ», που μας κάλυψε υγειονομικά σε στιγμή που χρειάστηκε”. 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Άτλας Καρπενησίου-Έσπερος Λαμίας 58-42

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (27/11). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΓΕ Χαλκίδας-Α.Ε.Ν. Αρτάκης 9-69

pannikolaou