Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Τεράστια νίκη, εκτός προγράμματος”

Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την τεράστια, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη που πήρε απέναντι στο Α.Ε. Καρύστου, η οποία όπως είπε, ήταν εκτός προγράμματος. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους του, στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Συγχαρητήρια στα παιδιά, τεράστια νίκη. Νίκη εκτός προγράμματος ξεκάθαρα. Το είχαμε δουλέψει όμως το ματς και μας βγήκαν αρκετά πράγματα. Για να κερδίσεις μια ομάδα με τέτοια ποιότητα και τόσο έμπειρα παιδιά νομίζω πρέπει να κάνεις αρκετές υπερβάσεις. Καταφέραμε να κατεβάσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, θυσιάσαμε το σώμα μας στην άμυνα γιατί μόνο έτσι θα είχαμε τύχη. Άλυτο πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο ο Φρουσκλιάς αλλά πολύ καλή δουλειά πάνω στον Παρασκευόπουλο και στον Καλούδη.

Θεωρώ σημείο κλειδί την αποβολή με 5 φάουλ του Ντιφαντή ο οποίος μας αλλοίωνε φάσεις μέσα στην ρακέτα και φυσικά το τρίποντο του Σταύρου στο pick and roll στα 19″”.

Ήταν αδύνατο να χάσουμε στο τέλος μιας και διαχειρίστηκαν τα παιδιά υποδειγματικά τις τελευταίες κατοχές. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Καρύστου όχι μόνο για τις μπασκετικές ικανότητες της αλλά κυρίως για το αθλητικό επίπεδο που επέδειξαν οι παίκτες της. Εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο πού και σήμερα ήταν ο εκτός παίχτης μας.

Κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια και στους δύο διαιτητές αλλά κυρίως στον κύριο Καραμπιτσάκο γιατί σε ένα τόσο δύσκολο ματς με τόσες πολλές επαφές κατόρθωσαν να περάσουν απαρατήρητοι! Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου”. 

Σχετικά άρθρα

Κυπελλούχος στο Κατάρ ο Βασίλης Μπρατσιάκος!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-5/2)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων (3-5/2)

pannikolaou