FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Σπουδαία νίκη! ΧΒΑ-Άρης Θήβας 64-57

Η ΧΒΑ πρόσθεσε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή της νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Άρη Θήβας με 64-57, σε ένα αγώνα που η ομάδα της Χαλκίδας είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος!

Η ομάδα του Κουτσογιάννη μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με χαμηλό προφίλ, αλλά οι…υψηλές της αποδόσεις, δίνουν το δικαίωμα στην ΧΒΑ να ονειρεύεται χωρίς άδικο, την παραμονή της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, μετρώντας μέχρι στιγμής δύο νίκες απέναντι σε Άρη και ΑΓΕΧ, μια ήττα-αυτοκτονία στην έδρα του Τελεθριακού και μια ακόμα στην πρεμιέρα από τον Πρωτέα Σχηματαρίου!

Η ΧΒΑ ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, προηγήθηκε με 23-8 στο 10′ έχοντας ευστοχήσει σε 5 τρίποντα σε αυτό το διάστημα!

Στη β’ περίοδο η διαφορά διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα, με τον Κουτσογιάννη να βρίσκει στο πρόσωπο του κατσίκι ένα μεγάλο πρωταγωνιστή στην επίθεση, με τον νεαρό να σημειώνει 3 τρίποντα στο πρώτο μέρος που τελείωσε με 39-21!

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι με την εμπειρία τους έκαναν περισσότερο διαχείριση του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με 64-57!

Από τους νικητές που αγωνίστηκαν χωρίς τον Χατζηστάμου, ο Κουτσογιάννης οργάνωσε και εκτέλεσε με 16 (4) πόντους, ο Κικίδης ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ της ομάδας του (170, όμως η αποκάλυψη ήταν ο Κατσίκι με 3 καθοριστικά τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο!

Από τον Άρη Θήβας που ήταν άστοχος, μόνο ο Γιάννης Χαρατσής έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων (11).

Διαιτητές: Νικολιάς-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-8, 39-21, 53-40, 64-57.

ΧΒΑ (Κουτσογιάννης): Κουτσογιάννης 16 (4), Τσώκος 8, Ζορμπάνος 6, Αποστόλου, Κατσίκι 9 (3), Γκριτζιάς, Σκλιάς, Μαρκάκης 8, Κικίδης Π. 17 (3).

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Ματσαγγούρας): Βουρτζούμης 8 (1), Τσοπανέλης4, Σκυριανός 4, Μαργαρίτης, Χαρατσής Ι. 11 (3), Καραδόπουλος 7, Στρατέλος 4, Χάλιος 9, Πανδής, Μπόκος 7, Παγώνης, Χαρατσής Π. 3 (1).

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou