Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ευχαριστήριο Έσπερου My KTEO Λαμίας

Ο Έσπερος My KTEO Λαμίας με ανακοίνωση του ευχαριστεί τα Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του συλλόγου, καθώς και την εταιρεία My KTEO Μ.Γ.Θαλάσση για τη χορηγική της συμβολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΣΠΕΡΟΣ My KTEO Lamias BC του τμήματος Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Ζωγράφος Ιωάννης , θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες προς όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για την κάλυψη που παρέχεται, ως προς την προβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων της ομάδας μας, με την εξαιρετική ,αντικειμενική και έμπειρη δημοσιογραφική ειδησιογραφία.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία My KTEO του ομίλου επιχειρήσεων Μ.Γ.Θαλάσση για την αμέριστη χορηγική συμβολή της, υπενθυμίζοντας ότι η εταιρεία πλέον της χορηγικής εμφάνισης που κοσμεί την αγωνιστική φανέλα της ομάδας, έχει αγκαλιάσει με θέρμη κάθε δράση του συλλόγου, ώστε την αγωνιστική περίοδος 2022-2023 να συνοδεύει την παρουσία της ομάδας της πόλης μας ,ως χορηγός ονοματοδοσίας ’’ΕΣΠΕΡΟΣ My KTEO Lamias BC’’ , σε κάθε βήμα και κάθε επιτυχία”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Β’ Εθνική Playoffs: Εντός έδρας ήττα και τώρα θέλει 2/2! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 58-79

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς-Κάδμος: Έπαιξαν φιλικό και έφαγαν μαζί! (pics)

pannikolaou