Α ΕΣΚΑΣΕ

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Θα έρθουν νίκες που θα αλλάξουν τη βαθμολογική μας θέση”

Ο Θανάσης Παπαθανασίου κοουτσάρισε για πρώτη φορά τον Άρη Θήβας στον αγώνα με τον Πρωτέα Σχηματαρίου και μίλησε στο stereabasket για τον αγώνα, αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

”Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και δεν μας άφησαν να δουλέψουμε στην επίθεση όπως θα θέλαμε. Αυτό κράτησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω ακόμα και με 14 πόντους.

Στο β’ ημίχρονο παρουσιάσαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα και καταφέραμε μόλις σε 4′ αγώνα να καλύψουμε το -14. Θεωρώ πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 35′ όταν οι διαιτητές έβγαλαν με 5 φάουλ τους δύο ψηλούς μας και χρέωσαν με τεχνικές ποινές για διαμαρτυρίες την ομάδα μας, που προσωπικά πιστεύω πως δεν ευσταθούσαν. Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο του αγώνα, καθώς χάσαμε στη συνέχεια τα ριμπάουντ και δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, κάτι που το ήθελαν πολύ τα παιδιά.

Εγώ έχω δουλέψει μόλις 4 προπονήσεις με τα παιδιά, καλά-καλά δεν ξέρω ακόμα τα ονόματα των παικτών μου και περισσότερο προσπάθησα να βοηθήσω στο ψυχολογικό κομμάτι παρά στο αγωνιστικό ώστε να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό θα γίνει σιγά-σιγά, έχουμε καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάζουμε από αγώνα σε αγώνα ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο που θα φέρουν νίκες και θα αλλάξουν τη βαθμολογική θέση που αυτή τη στιγμή θεωρώ πως μας αδικεί”. 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou