Α ΕΣΚΑΣΕ

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (6η αγωνιστική): Ο…40αρης Κωνσταντίνος Σταύρου!

Αρκετοί οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην 6η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, με παίκτες που βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό για να φτάσουν οι ομάδες τους στη νίκη.

Ένας απ’ αυτούς όμως, εκτός από τις…βάσεις για 39′ ήταν και καθοριστικός πετυχαίνοντας το τρίποντο που στην ουσία ”ξεκλείδωσε” το ματς δίνοντας το παιχνίδι στην ομάδα του, η οποία εκτός των άλλων ήταν και αουτσάϊντερ στο συγκεκριμένο ματς!

Ο λόγος ασφαλώς για τον Κωνσταντίνο Σταύρου του Γ.Σ. Ιτέας που δικαιούται να πάρει…σπίτι του το ροζ φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με το Α.Ε. Καρύστου, καθώς απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οδήγησε τη δική του ομάδα σε μια σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, που όταν στο τέλος γίνει το…ταμείο, θα είναι αναμφίβολα από εκείνες που θα μνημονεύονται!

Ο Σταύρου, που ανακηρύσσεται για δεύτερη φορά φέτος mvp του πρωταθλήματος, έκανε σούπερ παιχνίδι απέναντι στο Α.Ε. Καρύστου πετυχαίνοντας 40 πόντους με 6 τρίποντα στο 70-65, με καθοριστικότερο εκείνο του 66-63 στο 39:40” που έκρινε στην ουσία τον αγώνα!

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 145 πόντους μίλησε στο stereabasket.gr για το πως ήρθε η σημαντική νίκη απέναντι στην Κάρυστο αλλά και την προσωπική του απόδοση:

Νομίζω από τα ματς που όλοι οι παίχτες θέλουν να παίζουν. Παίξαμε ενάντια σε μια πολύ μπασκετική ομάδα με παίχτες παιγμένους σε Α1 και Α2 με πολύ μεγάλη εμπειρία και μια εκ τον φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Από αυτά τα ματς μόνο να μάθεις μπορείς και τα παίζεις χωρίς άγχος γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα επάνω σε κάποια συστήματα της Καρύστου αλλά και τους παίκτες κλειδιά που έχει. Σίγουρα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αμυντικά γιατί τους κατεβάσαμε σχεδόν 20 πόντους κάτω από τον μέσο όρο που βάζουν. Από εκεί εκεί πέρα, όσο περνούσε το παιχνίδι και ήμασταν κοντά στο σκορ παρόλο που η Κάρυστος έφυγε 2 φορές με 10 πόντους, διατηρούσαμε τις ελπίδες μας ζωντανές για νικήσουμε και όχι να ”κλέψουμε” το ματς. Όπως και έγινε. Το παιχνίδι έφτασε να πάει πολύ στην σωματική επαφή και πόντο πόντο μέχρι το τέλος.

Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου τραβώντας την στο σκορ και νομίζω τα καταφέραμε καλά σε αυτό το κομμάτι. Έτυχε να είμαι εγώ που έβαλα το καθοριστικό τρίποντο για να ξεφύγουμε με 3 πόντους και μετά βγάζοντας την άμυνα η ομάδα μου κλείδωσε την νίκη στη διαδικασία των βολών. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και το σταφ της Καρύστου για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου. Τέλος άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικό μας κόσμο που γέμισε άλλη μια φορά το κλειστό της Ιτέας και βοήθησε στο να φτάσουμε στην νίκη. Εμείς έχουμε μια δύσκολη 3αδα αγώνων στην συνέχεια μέχρι τη διακοπή. Συνεχίζουμε δυνατά”. 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou