Α1

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας

Ο Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας, που δραστηριοποιείται στο αγώνισμα της Ρυθμικής Γυμναστικής με μεγάλη επιτυχία και πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και με αθλήτριες που αποτελούν μέλη της Εθνικής Ελλάδας, διοργάνωσε την Πέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο της Δροσιάς τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της, με καλεσμένες τις αθλήτριες του συλλόγου, που οι περισσότερες εκ των οποίων διακρίθηκαν μέσα στο 2022, αλλά και αρκετούς επισήμους που επίσης έδωσαν το παρών!

Η Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδιλή, που έχει δημιουργήσει ένα σύλλογο-πρότυπο και που είναι πλέον Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας για την παρουσία τους.

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Κύμης στο μπάσκετ, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και έδωσε τα συγχαρητήρια του για την προσπάθεια, παίρνοντας το λόγο πριν την έναρξη της γιορτής, απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ”Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση ως λάτρης και υπηρέτης του αθλητισμού. Επίσης, γνωρίζοντας ότι διαπρέπουν πολλές αθλήτριες με την γαλανόλευκη σημαία, εύχομαι στο μέλλον να υψώνουν την Ελληνική σημαία όλες οι αθλήτριες και μαζί και την Εύβοια”.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou