Α2 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο Νίκος Φραγκούλης στον Ερμή Σχηματαρίου!

Στο προπονητικό τιμ του Ερμή Σχηματαρίου και στις ακαδημίες του συλλόγου ανήκει ο κόουτς Νίκος Φραγκούλης, που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ερμή με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

”Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του Νίκου Φραγκούλη στο προπονητικό επιτελείο του Νίκου Οικονόμου. 
Οι ακαδημίες του συλλόγου μας δυναμώνουν και εστιάζουν περισσότερο στη βελτίωση των αθλητών, κατόπιν επιλογής του Νίκου Οικονόμου να προσθέσει ως άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Φραγκούλη, ο οποίος αποτελεί έναν καταξιωμένο τεχνικό με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία σε ακαδημίες. 
Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι τα νέα παιδιά που την απαρτίζουν. Το νέο αίμα που αποτελεί το μέλλον του συλλόγου μας και του αθλητισμού. Καλωσορίζουμε ακόμη έναν άνθρωπο που γνωρίζει πως να συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και ο προπονητής μας, από την πρώτη τους χειραψία συνεργασίας”.
Ο Νίκος Φραγκούλης από την πλευρά του ανέφερε: ”Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Οικονόμου για να ενταχθώ το προπονητικό team του Ερμή Σχηματαρίου. Θέλω να συμβάλω ενεργά στην πολύ δυνατή προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Προσωπικά, στόχος μου είναι η ατομική βελτίωση των αθλητών. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς η βελτίωση θα είναι εμφανής”. 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΓΑΣ Βασιλικού Β’-Απόλλων Χαλκίδας 49-47

pannikolaou

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Αστέρας Αλιβερίου-ΓΑΣ Βασιλικού Α’ 53-63

pannikolaou

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Μώλος-Απόλλων Λιβαδειάς 30-51

pannikolaou