Α ΕΣΚΑΣΕ

Παναγιώτης Μιχαήλ: ”Δεν επιβάλαμε το ρυθμό μας, είχαμε κακές επιλογές”

Ο κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας Παναγιώτης Μιχαήλ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΧΒΑ τονίζοντας για την ήττα της ομάδας του, πως δεν μπόρεσαν να επιβάλουν σε κανένα σημείο του αγώνα το ρυθμό τους, έχοντας κακές επιλογές. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές, τονίζοντας πως η νίκη τους ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΒΑ και ειδικά στον φίλο μου Κώστα για τη δίκαιη νίκη τους. Εύχομαι στο τέλος της σαιζόν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στο νέο ξεκίνημα που κάνουν.

Όσο αφορά το παιχνίδι, εμείς γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε και δεδομένων των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο μήνα, είμαστε αξιόμαχοι και ανταγωνιστικοί, γεγονός που οι παίκτες μου αξίζουν τα συγχαρητήρια μου. Στο παιχνίδι δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας με αποτέλεσμα να έχουμε κακές επιλογές. Η εμπειρία των παικτών της ΧΒΑ εκμεταλλεύτηκε κάθε αδυναμία μας και βρεθήκαμε να είμαστε συνεχώς πίσω στο σκορ.

Για εμάς έρχεται μια δύσκολη περίοδος με σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην προπόνηση και επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα εάν θέλουμε να έχουμε τύχη στην κατηγορία”. 

Σχετικά άρθρα

ΑΓΕ Χαλκίδας: ”Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας”

pannikolaou

Γ. Γραμματικόγιαννης: ”Πετυχημένη η πρωτοβουλία μας να επενδύσουμε σε νεαρούς αθλητές”

pannikolaou

Τάσος Γεωργίου: ”Μεγάλη νίκη σε αγώνα που είχε το χαρακτήρα του ”πρέπει”

pannikolaou