ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τουρνουά στη μνήμη του Ραφαήλ Σκεμπέ την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας δεν ξεχνάει τον Ραφαήλ Σκεμπέ και τιμάει τη μνήμη του με ένα ακόμα τουρνουά μπάσκετ, αυτή τη φορά ακαδημιών, με τη συμμετοχή της ΑΕΕΠ και του Α.Ο. Νέοι Παλατιανοί, της πρώτης ομάδας που έπαιξε μπάσκετ ο Ραφαήλ Σκεμπές.

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθούν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Πειραϊκής, με παιχνίδια στις κατηγορίες κορασίδων, γαλανόλευκα αστέρια, παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας για τη διεξαγωγή του τουρνουά ακαδημιών:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. ανακοινώνει την διεξαγωγή Τουρνουά Μνήμης Ακαδημιών Ραφαήλ Σκεμπέ αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή με το Σωματείο που εκδόθηκε το πρώτο δελτίο του Ραφαήλ Α.Ο. Νέοι Παλατιανοί.
Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά-Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή).
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Στις 14:00 Αγώνας ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Στις 15:30 Αγώνας ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Στις 17:00 Αγώνας ΠΑΙΔΩΝ
Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα αποδοθούν ομιλίες μνήμης για τον Ραφαηλ μας και θα απονεμηθούν αναμνηστικά μεταξύ των δυο ομάδων και στον πατέρα του Ραφαήλ.
Επίσης στην διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει εξουσιοδοτημένος κουμπαράς για την προαιρετική ενίσχυση του μικρού μας φίλου Γιάννη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Καλούμε όλους να παρευρεθούν στο Τουρνουά για τον Ραφαήλ μας που μας λείπει αλλά δεν θα ξεχαστεί. Με έναν μαγικό τρόπο δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί. Είναι υποχρέωση όλων μας να μην ξεχαστεί.
Υ.Γ.1: Ευχαριστούμε το Σωματείο Α.Ο. Νέοι Παλατιανοί, τον Δ. Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., τον Σύνδεσμο Διαιτητών Α.Σ.Ε., τον Σύνδεσμο Κριτών Α.Σ.Ε, το stereabasket.gr, τους φορείς και τις Ενώσεις για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και δηλώνουμε παρόν σε οποιαδήποτε εκδήλωση πραγματοποιηθεί στο μέλλον για τον Ραφαήλ”.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΣ Βασιλικού-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 43-65

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Ε.Ν. Αρτάκης-Άρης Θήβας 75-51

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ερμής Σχηματαρίου-Απόλλων Χαλκίδας 31-86

pannikolaou