Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Είναι νωρίς ακόμα να πάθουμε εγκεφαλικό”

Ο Γ.Σ. Ιτέας ηττήθηκε στην παράταση από την ΧΒΑ και ο κόουτς των φιλοξενούμενων Χρήστος Μωραΐτης αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία του Αποστόλου, αναφέροντας πως πήρε το πρώτο σφύριγμα στα 8” πριν το τέλος της παράτασης, ζητώντας να μην τον σφυρίξει ξανά ο συγκεκριμένος διαιτητής, γιατί όπως είπε ”είναι νωρίς ακόμα να πάθουμε εγκεφαλικό”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς:

”Ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΒΑ για τη νίκη του και γενικότερα για τη φετινή παρουσία του στο πρωτάθλημα. Εμείς πετάξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο στα σκουπίδια φανερά επηρεασμένοι από την αγωνιστική αποχή μιας και είχαμε να παίξουμε ματς 20 μέρες. Με την XBA το ματς είναι καθαρά θέμα ρυθμού μιας κι αν επιβάλλει τον δικό του αργό ρυθμό επειδή έχει παιδιά πολύ έμπειρα και μάστορες σε αυτό δεν θα κερδίσεις ποτέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω άλλαξε αυτή η κατάσταση γιατί άλλαξε η ένταση μας κατακόρυφα , είμασταν και εύστοχοι από το τρίποντο με 7/14 και μόλις 2 λάθη. Καταφέραμε και στα 56″ ειμασταν στο +5 αλλά δεν τελειώσαμε το ματς.

Για να έχω όμως την συνείδηση μου ήσυχη θέλω να διαμαρτυρηθώ για την διαιτησία του κυρίου Αποστόλου. Σε ένα ματς που έπεφταν κορμια στην κυριολεξία κατόρθωσε ( γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να μας δώσει το πρώτο σφύριγμα υπέρ της ομάδας μου 8″ πριν τελειώσει η παράταση. Νομίζω ότι κι ο πιο θερμός φίλαθλος του ΧΒΑ θα μας είχε σφυρίξει καλύτερα. Προτείνω λοιπόν στον κύριο Αποστόλου για να μην εκτίθεται κι αυτός κι η ΚΕΔ που τον ορίζει να μην ξανά σφυρίξει τουλάχιστον την ομάδα μου γιατί είναι νωρίς ακόμα να πάθουμε εγκεφαλικό! Με τα λεγόμενα μου σε καμία περίπτωση δεν αφήνω μομφή κατά της XBA ή αμφισβητώ τη νίκη τους και τους δίνω ξανά συγχαρητήρια. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και πρόοδο”.

Σχετικά άρθρα

Νίκος Μάρκου: ”Στο β’ ημίχρονο παίξαμε έτσι ακριβώς όπως μπορούμε”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Λοκρός (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική)

pannikolaou