FEATURED ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Παλατιανή έπαιξαν για τον Ραφαήλ! (pics)

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας τίμησε για μια ακόμα χρονιά τη μνήμη του Ραφαήλ Σκεμπέ, διοργανώνοντας τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών, με αντίπαλο τον Α.Ο Νέοι Παλατιανοί, ομάδα με την οποία έπαιξε για πρώτη φορά μπάσκετ ο Ραφαήλ!

Την Πέμπτη οι ακαδημίες των δύο ομάδων έδωσαν ραντεβού στο κλειστό της Πειραϊκής και όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν και τίμησαν τη μνήμη του Ραφαήλ.

Ο Νίκος Μπέλλος της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, έδωσε τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Ραφαήλ αλλά και στην ομάδα της Παλατιανής, διοργανώνοντας και φέτος το τουρνουά με το οποίο η ομάδα του, όπως ανέφερε και στην ανακοίνωση της, δεν θα αφήσει σε καμιά περίπτωση να ξεχαστεί η μνήμη του

Το κλειστό γυμναστήριο της Πειραϊκής γέμισε σήμερα από παιδιά, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με τα τμήματα κορασίδων, παίδων και τα Γαλανόλευκα Αστέρια.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, εκτός από γλυκίσματα για όλο τον κόσμο, υπήρξε και εξουσιοδοτημένος κουμπαράς για την προαιρετική ενίσχυση του μικρού Γιάννη στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε πατώντας ΕΔΩ φωτογραφίες από το τουρνουά, για τις οποίες ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας ΑΕΕΠ Χαλκίδας, Ν. Μπέλλο.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou