FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αγχώθηκε αλλά νίκησε και έπιασε κορυφή! Κάδμος-Γ.Σ. Ιτέας 64-60

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής που έγινε την Παρασκευή στο κλειστό της Θήβας, ο Κάδμος νίκησε δύσκολα τον Γ.Σ. Ιτέας με 64-60 και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή αήττητος και συγκάτοικος με τον επίσης αήττητο Κένταυρο Λιβαδειάς!

Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί του αγώνα, αλλά απέναντι τους βρήκαν μια μαχητική Ιτέα που κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά όχι τον συνήθη…ύποπτο Σταύρου, αλλά τον μικρό Α. Μολέ που πέτυχε 26 πόντους και μαζί με τον Κατσίμπρα, έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους!

Ο Κάδμος χωρίς να φορτσάρει έλεγξε το ρυθμό στο τελευταίο καθοριστικό 10λεπτο, ξέφυγε μετά το προσπέρασμα στο σκορ από τον Γ.Σ. Ιτέας με μια διαφορά 5-8 πόντων, για να διαμορφώσει το τελικό 64-60 ο Μολές με τρίποντο στην εκπνοή!

Από τον Κάδμο που θα κάνει…καλά Χριστούγεννα στην κορυφή, πολύ καλός ο Θανάσαινας με 20 πόντους και σταθερός ο Γκιζόγιαννης με 23 πόντους.

Καλά Χριστούγεννα θα κάνει όμως και ο Γ.Σ. Ιτέας, που μπορεί να έχασε αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις,  με 3 σημαντικές νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (εντός με Απόλλωνα Λιβαδειάς, Α.Ε. Καρύστου, εκτός με ΓΑΣ Βασιλικού) σε 7 αγώνες και με κορυφαίο στη σημερινή αναμέτρηση τον Α. Μολέ με 26 πόντους!

Διαιτητές: Τσάλας Ι.-Τσάλας Γ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-6, 28-21, 46-41, 64-60.

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Γκιζόγιαννης 23, Θανάσαινας 20 (1), Σκούμας Λ., Γκρινιάρης, Πανταζής 6, Θεοδώρου, Κωνσταντούρας 1, Παπαδάκης 6, Κόλλιας 6, Αναστασόπουλος 2, Νικολάου.

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης-Μολές): Ζαχαρόπουλος, Ντινόπουλος, Παπαδημητρίου 2, Μαναίος 4 (1), Μολές Α. 26 (4), Κατσίμπρας 11 (3), Χαλκιάς 2, Σταύρου 11 (2), Βίλλιας 2, Κουτρολίκος, Αναστασίου 2.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou