ΚΡΙΤΕΣ

Δημ. Κατρακάζος: ”Ζητήσαμε οι προφορικές διαβεβαιώσεις να αποτυπωθούν εγγράφως”

Ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Κριτών (ΣΚΚΑΣΕ) Δημήτρης Κατρακάζος με δήλωση του στο stereabasket τοποθετήθηκε για το θέμα των ημερών με την αποχή των κριτών από τα πρωταθλήματα, επισημαίνοντας από την πλευρά του τι έχει προηγηθεί αλλά και τι θα ακολουθήσει, με προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ άλλων, των μελών του συνδέσμου την επόμενη μέρα της συνάντησης των φορέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: ‘‘Σχεδόν από την έναρξη των πρωταθλημάτων έχουν στοχοποιήσει τους κριτές και τους αποδίδουν ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Ο Σύνδεσμος Κριτών Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν αιτηθήκαμε προς την Ένωση να μας ανατεθεί κάτι παραπάνω, από όσα κάναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το μόνο που ζητήσαμε σταθερά και αμετακίνητα για τους συναδέλφους μας, είναι οι προφορικές διαβεβαιώσεις, ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή για τους κριτές του Συνδέσμου μας, να αποτυπωθούν εγγράφως, μετά την άρση της υπογραφής του υπουργού στον κανονισμό διαιτησίας και την ξαφνική απόφαση του για την μη ύπαρξη συνδέσμων κριτών και την μη αναγνώριση των μελών τους.

Με τη νέα απόφαση του Υπουργού εμείς μένουμε στο κενό, μας απαξιώνει, χωρίς να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι για εμάς. Η μοναδική επίσημη ενημέρωση που είχαμε όλο αυτό το διάστημα ήταν να εγγραφούμε στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΟΚ. Την Τετάρτη όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να υπάρξει- να βρεθεί μία λύση. Ευελπιστούμε ότι από το διάλογο που θα υπάρξει θα προκύψουν θετικά μηνύματα και γιατί όχι και αποφάσεις. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση των μελών του Συνδέσμου για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συνάντησης μας με την ΕΟΚ. Όσοι συνάδελφοι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, θα ενημερωθούν μέσω τηλεδιάσκεψης”. 

Σχετικά άρθρα

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (13-17/4)

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (6-8/4)

pannikolaou