Α2 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ερμής Σχηματαρίου: Χριστουγεννιάτικη γιορτή με ”επισκεπτήριο αγάπης” συμπαράστασης και ελπίδας!

Ο Ερμής Σχηματαρίου διοργάνωσε τη δική του Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας, από το αντρικό ως τις ακαδημίες, σε μια ξεχωριστή κίνηση αγάπης και συμπαράστασης προς τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων, καθώς η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, με την παρουσία της Win Cancer και το ΄΄Επισκεπτήριο Αγάπης΄’.

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής Σχηματαρίου αναφέρει:

Η οικογένεια του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου by Nikos Oikonomou είχε Χριστουγεννιάτικη γιορτή σήμερα και από τους πιο μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες μέχρι και τους παίκτες του αντρικού μας τμήματος, μαζευτήκαμε όλοι μαζί σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, να περάσουμε όμορφα και να στείλουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων. 
Το “Επισκεπτήριο Αγάπης” που με την βοήθεια της WinCancer φτάνει σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας και στέλνει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους ασθενείς που είναι μόνοι τους σε ένα νοσοκομείο, παλεύοντας για την υγεία τους, έχει βρει ανταπόκριση από τον κόσμο του Σχηματαρίου, τα παιδιά των ακαδημιών και τους παίκτες του αντρικού μας, που σήμερα ξεχείλισαν το κουτί με ευχές και υπέροχες δημιουργίες. Η πρόεδρος της WinCancer κα Πίστη Κρυσταλλίδου μαζί με την ομάδα εθελοντών που την συνόδεψαν, παρέλαβαν το “Επισκεπτήριο Αγάπης” του Ερμή και μίλησαν στα παιδιά για την συγκεκριμένη ενέργεια και τις αξίες του εθελοντισμού.
Με τα παιχνίδια που τους είχαμε ετοιμάσει και έναν Άγιο Βασίλη μαζί τους, τα παιδιά ευχαριστήθηκαν να σουτάρουν με όλους τους περίεργους τρόπους, με κλειστά μάτια, σε τραμπολίνο, πάνω σε δίσκο ισορροπίας, με ένα χέρι ή ανάποδα και να περάσουν αξέχαστα. 
Το αντρικό μας τμήμα που μπήκε και αυτό στο κλίμα, βοηθώντας τους μικρούς αθλητές μας να καρφώσουν και να παίξουν ακόμα και οι ίδιοι με τα παιχνίδια που είχαμε ετοιμάσει, ήταν η νότα που δείχνει ότι ο Ερμής Σχηματαρίου είναι μία ζεστή αθλητική οικογένεια με την καρδιά και το πάθος του Νίκου Οικονόμου και του Προέδρου κ. Φάνη Φλώτσιου. 
Guest star φυσικά, ο καλεσμένος μας έκπληξη για τα παιδιά! Η μασκότ του Ερμή που φωτογραφήθηκε μέχρι και με τον Άγιο Βασίλη! 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που είσασταν εκεί, τους Basketball Parents του Ερμή που μας βοήθησαν στα παιχνίδια και τους καλεσμένους μας και να πούμε περαστικά στα παιδάκια που έλειπαν !!!
Ευχόμαστε σε όλους, Καλές γιορτές με υγεία και πολύ αγάπη!!”.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

FunBasket Festival στη Χαλκίδα!

pannikolaou