Α ΕΣΚΑΣΕ

Κώστας Δημητρίου: ”Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε”

Το Α.Ε. Καρύστου επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας εντός έδρας τον ΓΑΣ Βασιλικού με 90-82 και ο κόουτς της ομάδας Κώστας Δημητρίου ανέφερε για τον αγώνα:

Σήμερα επιθετικά βρήκαμε πολλές λύσεις με αρκετούς παίκτες να βοηθάνε στο σκοράρισμα.  Αυτό μας έδωσε μία άνεση στην διαχείριση του παιχνιδιού, αλλά σήμερα το Βασιλικό ήταν και αυτό σε πολύ καλή επιθετική ημέρα, κάτι το οποίο δεν είχαμε προβλέψει. Το Βασιλικό τιμώρησε την χαλαρότητα της άμυνας μας και με συνεχόμενα τρίποντα επέστρεφε στο σκορ. Μπορεί να μην κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού αλλά από την άλλη δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε το σωστό rotation της ομάδας.

Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη, συνεχίζουμε το αήττητο της έδρας μας  και μπαίνουμε στην προετοιμασία για τα 2 επόμενα πολύ σημαντικά παιχνίδια, με Κάδμο και Κένταυρο, τα οποία κατά την γνώμη μου θα κρίνουν κατά πολύ την τελική κατάταξη της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια στην αγωνιστικότητα του Βασιλικού που σήμερα έδειξε ότι δεν αξίζει να είναι ακόμα χωρίς νίκη. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο μας, που δίνει το παρόν και δημιουργεί κλίμα νίκης για την ομάδα μας”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou