ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη σε πρόγραμμα για τη βελτίωση τεχνικής του άλματος η Αθανασία Ζαφείρη

Η νεαρή αθλήτρια του στίβου της Αναγέννησης Λαμίας Αθανασία Ζαφείρη, κόρη της ρέφερι Μαρίας Ζαφείρη, είναι από τις πλέον ταλαντούχες στο άλμα εις ύψος και την Κυριακή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα για την βελτίωση της τεχνικής του άλματος που γίνεται από το Εργαστήριο Βιοκηνιτικής του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση της η Αναγέννηση Λαμίας αναφέρει:
‘Με την υποστήριξη του “Συλλόγου Φίλων του Κώστα Χειμωνίδη” το Εργαστήριο Βιοκινητικής του ΤΕΦΦΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ένα τριετές πρόγραμμα μελέτης της προπόνησης για τη βελτίωση της τεχνικής του άλματος εις ύψος στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Σήμερα Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η αθλήτρια του συλλόγου μας Αθανασία Ζαφείρη, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Αθ. Μαγγέλα παραβρέθηκαν και συνεργάστηκαν με τον υπεύθυνο του προγράμματος καθηγητή Πανατσακόπουλο Βασίλη και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή του άλματος εις ύψος Τσούγκο Γεώργιο.
Ο στόχος του συνεργάτη-προπονητή του συλλόγου μας Αθανασίου Μαγγέλα για το μέλλον της Αθανασίας είναι φιλόδοξος και σ’ αυτή την κατεύθυνση κινούνται τέτοιου είδους ενέργειες.
Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Ζαφείρη-Κοτσιμπού για την υποστήριξη”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Γυναικείο μπάσκετ: Απόλλων Χαλκίδας και…Στερεάς Ελλάδας!

pannikolaou