Α ΕΣΚΑΣΕ

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Είναι κρίμα οι διαιτητές να μη σέβονται την προσπάθεια των αθλητών”

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Θανάσης Παπαθανασίου επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του στη διαιτησία του αγώνα με τον Λοκρό, έχοντας παράπονα από τους ρέφερι, τα οποία επικεντρώνονται περισσότερο στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, όπου ο Άρης διαμαρτύρεται για φάουλ του Μάτου πάνω στον Χάλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Θ. Παπαθανασίου:

Δεν έχω συνηθίσει να ασχολούμαι και να κρίνω τη διαιτησία αλλά στο χθεσινό αγώνα ο Άρης Θήβας έχει μεγάλα παράπονα και πιστεύω ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.

Οι διαιτητές σφύριζαν και έβλεπαν τα πάντα σε κάθε 10λεπτο έως ότου χρεωθεί ο Λοκρός με το 4ο φάουλ ενώ δια μαγείας σταματούσαν να βλέπουν τα φάουλ που έπρεπε να χρεωθεί η ομάδα του Λοκρού από την ώρα που εμείς θα είχαμε δικαίωμα να εκτελέσουμε βολές. 

Αποκορύφωμα η φάση στη τελευταία επίθεσή μας στην οποία δεν δόθηκε εμφανές φάουλ στον Χάλιο που ήταν έτοιμος να σκοράρει κάτω από το καλάθι με το σκορ στο 60-60, με αποτέλεσμα να μην οδηγηθούμε στις ελεύθερες βολές και να δεχθούμε τρίποντο σε νεκρό χρόνο που και αυτό ελέγχεται αν ήταν εντός του χρόνου του παιχνιδιού. 

Είναι κρίμα οι διαιτητές να μη σέβονται την προσπάθεια των αθλητών, η ομάδα μου θα συνεχίσει να παλεύει, έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους αθλητές του Άρη Θήβας και να είστε σίγουροι πως αυτή η ήττα θα μας δυναμώσει στη συνέχεια”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Κάδμος 51-67 (photo album)

pannikolaou

ΑΓΕ Χαλκίδας: ”Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας”

pannikolaou

Γ. Γραμματικόγιαννης: ”Πετυχημένη η πρωτοβουλία μας να επενδύσουμε σε νεαρούς αθλητές”

pannikolaou