Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάκης Φώτου: ”Πήραμε μια δύσκολη, μεγάλη και δίκαιη νίκη”

Ο Μάκης Φώτου οδήγησε τον Τελεθριακό στη δεύτερη φετινή του νίκη και την πρώτη εκτός έδρας, κερδίζοντας την ΑΕΕΠ Χαλκίδας και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία της νίκης που ήρθε όπως τόνισε δίκαια, παρότι αγωνίστηκαν σε όλη τη δ’ περίοδο χωρίς τον Καραδόπουλο που τραυματίστηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο stereabasket.gr

Ξεκινώντας να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους συντελεστές του πρωταθλήματος και στις οικογένειες τους, με τύχη και υγεία, αγαθό που τα τελευταία χρόνια το έχουμε εκτιμήσει όλοι περισσότερο. Η ομάδα μας είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι λόγω της διακοπής των εορτών και των αναβολών που προέκυψαν, πάνω από 1.5 μήνα.
Ήταν σήμερα (χθες) για όλους μας ερωτηματικό πως θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα και για τις δυο ομάδες.
Με την προσθήκη του Καραδόπουλου έχοντας κάνει όλοι μαζί μόλις δυο προπονήσεις, με την απουσία τελικά γι’ αυτό το ματς του νέου αποκτήματος μας, παίκτη που θα μας ενισχύσει ουσιαστικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, εκεί που πραγματικά είχαμε πρόβλημα στα προηγούμενα παιχνίδια, έπρεπε όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε σε μια δύσκολη, μεγάλη και δίκαιη νίκη, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Καραδόπουλου στο 3ο δεκάλεπτο.
Να δώσω συγχαρητήρια στη φίλη ομάδα της Παναγίτσας, στο διαιτητικό δίδυμο και πάνω απ’ ολα στους παίκτες μου που κατέθεσαν όλοι τους ψυχή και πάθος και δεν υστέρησε κανένας τους.
Από δω και πέρα έχουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου παιχνίδια που πρέπει και μπορούμε να κερδίσουμε ,ξεκινώντας ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών.

Σχετικά άρθρα

ΑΓΕ Χαλκίδας: ”Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας”

pannikolaou

Γ. Γραμματικόγιαννης: ”Πετυχημένη η πρωτοβουλία μας να επενδύσουμε σε νεαρούς αθλητές”

pannikolaou

Τάσος Γεωργίου: ”Μεγάλη νίκη σε αγώνα που είχε το χαρακτήρα του ”πρέπει”

pannikolaou