Α2 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο Γιώργος Νάκης στις ακαδημίες του Ερμή Σχηματαρίου

Διπλό ρόλο αναλαμβάνει ο Γιώργος Νάκης στον Ερμή Σχηματαρίου, καθώς εκτός από τα αγωνιστικά του καθήκοντα στην αντρική ομάδα, όπου είναι γυμναστής της ομάδας, αναλαμβάνει και χρέη προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου: ”Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Γιώργος Νάκης αναλαμβάνει ρόλο και στις ακαδημίες του συλλόγου μας, ενώ παράλληλα αποτελεί τον γυμναστή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας. Ένα δικό μας παιδί, που αποτελεί απόφοιτος ΤΕΦΑΑ – Γυμναστική Ακαδημία με ειδίκευση την καλαθοσφαίριση, θα βρίσκεται στο Καμάρι της Βοιωτίας, τόσο ως αθλητής, όσο και ως γυμναστής. 

Ο Ερμής Σχηματαρίου φροντίζει να εξελίσσει συνεχώς τις ακαδημίες του. Οι… ρίζες είναι για να βγάζουμε “κλαδιά” και όχι για να επιστρέφουμε σε αυτές. Ο Νάκης θα αποτελέσει πρότυπο για τα νέα παιδιά, που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους στον χώρο του μπάσκετ, καθώς αποτελεί ένα παιδί που έχει τεχνογνωσία και εξελίσσεται συνεχώς εντός κι εκτός παρκέ. Η καθημερινή ενασχόληση με τα παιδιά, απαιτεί θέληση και μεράκι, τα οποία διαθέτει ο αθλητής μας. Η μοναδικότητα κάθε παιδιού, κάθε αθλητή, προϋποθέτει εξατομικευμένα πλάνα προπόνησης, προσαρμοσμένα ανάλογα στις ανάγκες τους με φόντο τη βελτίωσή τους στον χώρο του μπάσκετ. Με την παρουσία του Γιώργου και στα τμήματα της ακαδημίας, συνδυάζουμε την επιστημονική γνώση, πολύπλευρης εξειδίκευσης με τις εμπειρίες ενός εν ενεργεία αθλητή της Elite League. 
Η πρόοδος, σε όλους τους τομείς, αποτελεί το καλύτερο προϊόν μας. Άλλωστε, το πιο σπουδαίο ερώτημα που πρέπει να θέτουμε στους εαυτούς μας, εντός κι εκτός παρκέ, αρχίζοντας μία “δουλειά”, δεν είναι “τί θα βγάλω,”, αλλά “τι θα γίνω;”!

Σχετικά άρθρα

Έκοψε πίτα ο Αίαντας Αυλίδας! (pics)

pannikolaou

Κόουτς της χρονιάς στο Κατάρ ο Βασίλης Μπρατσιάκος!

pannikolaou

Έκοψαν πίτα οι ακαδημίες του Απόλλωνα Χαλκίδας!

pannikolaou