Α ΕΣΚΑΣΕ

Πήρε Κακαβά το Α.Ε. Καρύστου!

Την απόκτηση του Γιώργου Κακαβά ανακοίνωσε το Α.Ε. Καρύστου, με τον νεαρό ταλαντούχο παίκτη να ενισχύει την ομάδα της Ν. Εύβοιας στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ε. Καρύστου: ”

Το Δ.Σ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Κακαβά Γεώργιο. Ο παίκτης ήταν πρόταση του προπονητή από την περσινή περίοδο και σήμερα ήρθε η ώρα να ενταχθεί στην οικογένεια μας.

Δηλώσεις coach Δημητρίου: Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ για την συνεργασία και την αποδέσμευση του παίκτη, τον οποίο είχε με υποσχετική και ιδιαίτερα την ομάδα της ΑΓΕΧ και τον πρόεδρο κ. Γραμματικόγιαννη για την άριστη συνεργασία του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Γιώργος είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος αθλητής, με πολλές δυνατότητες. Στα πλαίσια του πλάνου της ομάδας, να προωθήσει σταδιακά νέους αθλητές οι οποίοι θα αποκομίσουν μεγάλη εμπειρία από το τρέχον δυναμικό της ομάδας, είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Γιώργο καλώς ήλθες, σου εύχομαι να δείξεις σε όλους τις δυνατότητες σου και να βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της”. 

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική): Ο Σταμάτης Βουρτζούμης του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Video από τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83 (photo στιγμές από τον αγώνα)

pannikolaou