Α ΕΣΚΑΣΕ

Παν. Μιχαήλ: ”Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις

Ο κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας Παναγιώτης Μιχαήλ στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Τελεθριακό και την εντός έδρας ήττα, στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του, ιδίως στην τελευταία περίοδο, προαναγγέλλοντας αλλαγές, καθώς όπως τόνισε, ”αν θέλουμε να αλλάξει κάτι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και σε πρόσωπα και σε καταστάσεις”.

Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ότι καλύτερο με επίτευξη όλων των στόχων.

Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι, εμείς για ένα παιχνίδι που υπήρχε μεγάλο ”πρέπει” ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων σε όλους τους τομείς, πολύ δε περισσότερο στην άμυνα. Όταν σε ένα παιχνίδι εντός έδρας δέχεσαι 72 πόντους και 27 στην τελευταία και πιο κρίσιμη δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κερδίσεις. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο για το παιχνίδι. Ο Τελεθριακός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και πήρε μια δίκαιη νίκη που του αξίζουν συγχαρητήρια.

Για την ομάδα η συνέχεια γίνεται πάρα πολύ δύσκολη και αν θέλουμε να αλλάξει κάτι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και σε πρόσωπα και σε καταστάσεις. Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν”. 

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική): Ο Σταμάτης Βουρτζούμης του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Video από τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83 (photo στιγμές από τον αγώνα)

pannikolaou