Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Μεγάλη νίκη σε αγώνα που είχε το χαρακτήρα του ”πρέπει”

Ο Τάσος Γεωργίου οδήγησε τον ΓΑΣ Βασιλικού σε μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με τον ΓΑΣ Βασιλικού να επικρατεί στο τέλος του πρώτου γύρου μέσα στην Ιστιαία του Τελεθριακού φτάνοντας τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: ”Κάναμε μια μεγάλη νίκη η οποία είχε τον χαρακτήρα του ”πρέπει” γιατί αν χάναμε η κατάσταση θα ήταν πάρα-πάρα πολύ δύσκολη. Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε τους ίδιους στόχους με εμάς και ήθελε τη νίκη όσο και εμείς. 

Η δική μας ομάδα είχε να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και μια σημαντική απουσία, του Αργυρίου για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, αλλά όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και πετύχαμε μια σημαντικότατη νίκη.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, εμείς ελέγξαμε το ρυθμό αλλά τις αρχές του 4ου 10λεπτου οι αντίπαλοι μας ξέφυγαν με 11 πόντους. Εκεί αντιδράσαμε, πιέσαμε, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα. Στο τέλος, είχαμε κάποιες τάσεις αυτοκτονίας, χάσαμε δύο βολές και μια κατοχή της μπάλας, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε.

Από εδώ και πέρα, όλα τα παιχνίδια για εμάς έχουν χαρακτήρα τελικού και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Επίσης, ευχαριστούμε τον Τελεθριακό για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou