Α ΕΣΚΑΣΕ

Απέκτησε τον Μάνο Παρμενίδη η ΑΓΕ Χαλκίδας!

Παίκτης της ΑΓΕ Χαλκίδας στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ θα είναι ο Μάνος Παρμενίδης που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Χαλκιδέος παίκτης, ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας ενώ στη συνέχεια συνδύασε τις σπουδές του με το μπάσκετ αγωνιζόμενος σε ομάδες της Χίου.

Σε ανακοίνωση της η ΑΓΕ Χαλκίδας αναφέρει:

Η ομάδα μας στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ της, ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού παίκτη ,του Παρμενίδη Μάνου!
Ο Μάνος είναι 22 χρονών με ύψος 1,86 , καταγωγή έχει από τη Χαλκίδα, έχει αγωνιστεί στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας σε παιδικό εφηβικό και αντρικό από το 2015 έως το 2018. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Χίο λόγω σπουδών για 4 χρόνια όπου έπαιξε τις σεζόν 2018-2020 στον ΦΟ Βροντάδου όπου κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Χίου και μια Άνοδο στην Γ Εθνική, έπειτα στον Όμηρο Καλλιμασιάς και στο ΝΟ Θυμιανών.
Δηλώσεις Παρμενίδη Μάνου:
”Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα της ΑΓΕΧ την φετινή περίοδο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της . Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά σε όλους”.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou