Α ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία του Κένταυρου Λιβαδειάς προς τους διαιτητές και την ΚΕΔ για τον αγώνα με τον Κάδμο

Τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Κάδμο, αλλά και προς την ΚΕΔ εξέφρασε ο Κένταυρος Λιβαδειάς μέσω ανακοίνωσης στην οποία αναφέρει:

Ο μέτοχος της ομάδας Νίκος Καφρίτσας και σύσσωμη η διοίκηση του Κένταυρου Λιβαδειάς εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη διαιτησία του κ. Σπυρόπουλου και της κ. Χαϊνά στον αγώνα με αντίπαλο τον Κάδμο Θηβών. Επίσης, διαμαρτυρόμαστε προς την ΚΕΔ και απορούμε για την αλλαγή στον αρχικό ορισμό αξιολογημένων διαιτητών από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Το μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ κοσμούν φέτος αθλητές με μεγάλη εμπειρία, διεθνείς, με παρουσίες σε αγώνες της Α1 και με πολλές συμμετοχές με το Εθνόσημο. Αυτοί οι αθλητές, που μας έκαναν την τιμή και ήρθαν φέτος στο πρωτάθλημά μας, φορώντας οι περισσότεροι απ’ αυτούς τη φανέλα της ομάδας μας, αξίζουν το σεβασμό όλων και προπαντός των διαιτητών. Αυτοί οι παίκτες, ήρθαν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ για να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, να παίξουν μπάσκετ και όχι για να μάθουν άλλα σπορ.

Ελπίζουμε, ότι η κακή διαιτησία στον αγώνα με τον Κάδμο, η ανοχή τους στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και ο διαρκής μη καταλογισμός καθαρών φάουλ εις βάρος των παικτών της ομάδας μας να αποτελεί απλά μια παρένθεση”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou