Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ”Οι αθλητές μου έχουν μπασκετικό εγωϊσμό”

Ο Ηλίας Χαντζής οδήγησε τον Πρωτέα Σχηματαρίου στη νίκη της αγωνιστικής, με την ομάδα της Βοιωτίας να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει στο τέλος εκτός έδρας το φιλόδοξο Α.Ε. Καρύστου, με 69-73.

Ο κόουτς των νικητών δήλωσε στο stereabasket: ”Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Α.Ε. Καρύστου για την φιλοξενία και να της ευχηθώ να πετύχει τους στόχους της γιατί κάνει μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι δεν ενδιαφέρουν τόσο οι τεχνικές λεπτομέρειες τις οποίες αναλύουμε στο εσωτερικό της ομάδας μας όσο το ότι η ομάδα μας πήγε με 4 σημαντικές ελλείψεις να αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι αθλητές μας έχουν μπασκετικό εγωισμό και είναι μαχητές από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο, δουλεύουμε καλά σε ένα ήρεμο περιβάλλον και προσεγγίσαμε αυτό τον παιχνίδι σωστά πιστεύοντας στην υπέρβαση. Οπότε αυτή η νίκη θα μας δώσει ακόμα πιο μεγάλη δύναμη και πίστη στις δυνάμεις μας και οφείλω να την αφιερώσω αποκλειστικά στους παίκτες μου γιατί τους ανήκει ολοκληρωτικά”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou