Α ΕΣΚΑΣΕ

Θανάσης Παπαθανασίου: ”Πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας αλλάξει την ψυχολογία”

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Θανάσης Παπαθανασίου οδήγησε την ομάδα του σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λιβαδειάς και στις δηλώσεις του για το ματς αναφέρθηκε στη σημασία του διπλού τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

”Μετά από μια μίνι προετοιμασία που κάναμε στην περίοδο των εορτών, προσπαθώντας παράλληλα να ενσωματώσουμε στην ομάδα μας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ξεκινήσαμε από τη Λιβαδειά μια σειρά αγώνων με στόχο να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που έχει περιέλθει. Θέλαμε μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας και τα καταφέραμε στη Λιβαδειά, κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πήραμε μια σημαντική διαφορά, κάποια στιγμή οι αντίπαλοι επανήλθαν, αλλά ιδίως προς το τέλος του παιχνιδιού δείξαμε ένα πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Η συνέχεια για εμάς εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη, είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και θα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε το ίδιο και ακόμα περισσότερο μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη βαθμολογική θέση”. 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou