Α ΕΣΚΑΣΕ

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (8η αγωνιστική-εξ αναβολής): Ψύχραιμος, ουσιαστικός και…30αρης ο Γιώργος Ντάλλης!

Ο Απόλλων Λιβαδειάς πέτυχε δεύτερη στη σειρά νίκη, απ’ αυτές που βάζουν ισχυρές βάσεις παραμονής στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ και ο βασικός πρωταγωνιστής της νίκης των ”πράσινων” με 79-77 απέναντι στην ΑΓΕ Χαλκίδας, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες και συνάμα καλύτερα παιδιά του τοπικού μπάσκετ, ο Γιώργος Ντάλλης!

Ο έμπειρος φόργουορντ πέτυχε 30 πόντους, ”κουβάλησε” το σκορ για τον Απόλλωνα ιδίως στην τελευταία περίοδο, ενώ πέτυχε τους τελευταίους 7 πόντους των νικητών, απόλυτα ψύχραιμος και ουσιαστικός, τόσο από μέση απόσταση όσο και από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ο Γιώργος Ντάλλης μίλησε στο stereabasket.gr ως ο mvp της 8ης αγωνιστικής:

Για τον αγώνα με την ΑΓΕ Χαλκίδας και τη σημασία της νίκης: ”Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, απέναντι σε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που βγάζουν φοβερή ενέργεια και ένταση πάνω στο παρκέ. Απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, ξεκινήσαμε κάπως νωθρά, μείναμε πίσω στο σκορ, όμως με την πάροδο του χρόνου καταφέραμε με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλές άμυνες, καθώς σταματήσαμε να τρώμε αιφνιδιασμούς, να μπούμε μέσα στο παιχνίδι, να το ελέγξουμε και να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη”. 

Για τους κρίσιμους πόντους που πέτυχε προς το τέλος του αγώνα: Στο τέλος είχαμε να διαχειριστούμε ειδικές καταστάσεις, καθώς η ΑΓΕΧ μας πίεσε και εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να κάνουμε πάνω στο παρκέ όσα έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη. Αντέξαμε στην πίεση, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στην επίθεση είχαμε σωστές επιλογές σε γεμάτες επιθέσεις, καθώς δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές κατοχές στους αντιπάλους μας. Εκμεταλλευτήκαμε και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας είχαν συμπληρώσει τα 5 φάουλ, ήμασταν ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών και παράλληλα πολύ καλοί ιδίως σε αυτό το διάστημα, στην άμυνά μας”. 

Για τις εντυπώσεις του από το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ”Θα έλεγα πως είναι εξαιρετικό, πολλοί παίκτες έχουν κατέβει από μεγαλύτερες κατηγορίες, υπάρχει φοβερή ποιότητα, με πολλές ομάδες να ενισχύονται και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εμένα μου αρέσει επίσης που κάποιες ομάδες δίνουν βάρος στις μικρές ηλικίες, όπως η Ιτέα, η ΑΓΕΧ αλλά και εμείς που έχουμε προωθήσει 3 μικρούς στην αντρική μας ομάδα με τον ένα εξ αυτών να είναι παίδας”. 

Για το στόχο της ομάδας του: ”Να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατόν την παραμονή και να εντάξουμε το ”νέο αίμα” της ομάδας στο αντρικό μας. Να έχουν οι μικροί τον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτό το μήκος κύματος θέλουμε να κινηθεί η ομάδα μας τα επόμενα χρόνια, με μπροστάρηδες τους μικρούς, πλαισιωμένους από ορισμένους έμπειρους παίκτες ”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou