Α ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκοψε πίτα και τίμησε τη γυναικεία ομάδα ο Άρης Θήβας! (pics)

Ο Άρης Θήβας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το περασμένο Σάββατο και μεταξύ άλλων τίμησε τους βασικούς συντελεστές της γυναικείας ομάδας που ανέβηκε στην Α1 Γυναικών το 2003 και το 2005-07, αλλά και στην Α2 Γυναικών την ίδια δεκαετία.

Παρουσία των μελών αλλά και φίλων της ομάδας, κόπηκε η πίτα του Άρη για να ακολουθήσουν οι βραβεύσεις.

Τιμήθηκαν:

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη Θήβας Σωτήρης Γερμανός για την επιτυχία εκείνης της ομάδας αλλά και της συνολικής προσφοράς του στο μπάσκετ της Θήβας.

Οι αθλήτριες Μαντω Αναστασίου, Κωνσταντίνα Λουκά, Φρόσω Παναγιώτου, Βασιλική Μπούτσικου, μέλη της γυναικείας ομάδας του Άρη Θήβας στην Α1 και Α2 Γυναικών.

Ο Χρήστος Χρήστου, ως ο προπονητής που ανέβασε για πρώτη φορά την αντρική ομάδα του Άρη Θήβας στις Εθνικές κατηγορίες, το 2018.

Ο Γιώργος Ματσαγγούρας ως ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη Θήβας που κέρδισε την άνοδο το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ σε άνδρες και Γυναίκες το 2018, με την αντρική ομάδα να συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην πίτα ο Δήμαρχος Θήβας Γ. Αναστασίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήβας Χρ. Χρήστου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Βαγγέλης Βουρτζούμης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Δημήτρης Σοβατζής.

Για να δείτε φωτογραφίες από την πίτα του Άρη Θήβας πατήστε ΕΔΩ

photo: Βαγγέλης Γεωργίου

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ένσταση της ΧΒΑ στον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (20η αγωνιστική-24/3)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρώτος και αήττητος! Λοκρός-Κένταυρος Λιβαδειάς 73-78

pannikolaou