FEATURED ΚΥΠΕΛΛΟ

Τελικός κυπέλλου ΕΣΚΑΣΕ: Και τώρα οι δυο τους! (Κένταυρος Λιβαδειάς-Κάδμος 6 μ.μ.)

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται σήμερα, με τον τελικό του 1ου κυπέλλου ΕΣΚΑΣΕ που θα γίνει στο κλειστό της Αλιάρτου στις 6 μ.μ., ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τοπικού μπάσκετ για φέτος, δύο ομάδες που με το ρόστερ που διαθέτουν θα μπορούσαν κάλλιστα να αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική!

Κένταυρος Λιβαδειάς εναντίον Κάδμου, σε ένα ζευγάρι που θα το δούμε και θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ενδεχομένως και σε τέσσερις ακόμα αγώνες αν η σειρά φτάσει μέχρι τέλους μαζί με τον αγώνα του β’ γύρου του πρωταθλήματος!

Οι δύο ομάδες θέλουν το σημερινό κύπελλο για ψυχολογικούς και…ιστορικούς λόγους, καθώς η νικήτρια ομάδα θα γίνει η πρώτη που κατακτά το κύπελλο ενός νέου θεσμού που τα πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά!

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, θα έχει τριάδα διαιτητών τους Παντελίδη-Χαϊνά-Ι. Τσάλα και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live μετάδοση μέσα από το stereabasket.gr

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou