Α ΕΣΚΑΣΕ

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (16η αγωνιστική): Ο Άγγελος Πρίφτι του ΓΑΣ Βασιλικού!

Ο ΓΑΣ Βασιλικού πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κερδίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΕΠ Χαλκίδας με 52-57, πετυχαίνοντας την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά και την 3η στα τελευταία 4 παιχνίδια, κάνοντας τη μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να παραμείνει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Απέναντι στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας ο ΓΑΣ Βασιλικού έπαιζε ένα ακόμα ”τελικό” απ’ όπου βγήκε νικητής σε ένα ντέρμπι με κακό θέαμα, πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες υπό την πίεση του αποτελέσματος και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους μικρούς!

Ο ΓΑΣ Βασιλικού ήταν τελικά εκείνος που κατάφερε να φτάσει στη νίκη και η χαρά για τους φιλοξενούμενους ήταν…διπλή, καθώς μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης δεν ήταν ένας από τους…συνήθεις υπόπτους, αλλά ένας μικρός που έχει βγει μέσα από την παραγωγική διαδικασία της ομάδας, που βγήκε μπροστά και ήταν κομβικός για την εξέλιξη του ντέρμπι!

Ο λόγος για τον Άγγελο Πρίφτι, που είναι γεννημένος το 2006 και που εδώ και δύο χρόνια προπονείται και αγωνίζεται και με το αντρικό τμήμα και ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους, 1 ασίστ, 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, οδηγώντας τον ΓΑΣ Βασιλικού στη σημαντικότερη μέχρι σήμερα νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο Άγγελος Πρίφτι, αφού πρώτα τελείωσε το σχολείο του τη Δευτέρα, μίλησε στο stereabasket για τη νίκη της ομάδας του αλλά και την προσωπική του απόδοση:

Για τον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας και τη σημασία της εκτός έδρας νίκης: ”Ήταν μια πολύ καλή νίκη κυρίως για την ψυχολογία μας, σε ένα δύσκολο και σημαντικό ματς που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα δεν σωθήκαμε με αυτό το αποτέλεσμα, όμως κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Για να έχει σημασία αυτό το αποτέλεσμα, θα πρέπει όμως να κερδίσουμε και τον Λοκρό, στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος”. 

Για το πως κατάφερε να μπει στο rotation της ομάδας του και είναι σημαντικός πλέον για την εξέλιξη ενός αγώνα: ”Προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός στις προπονήσεις, πιστεύω στον εαυτό μου και μέσα από τη δουλειά με τους προπονητές μου θέλω διαρκώς να βελτιώνομαι. Παίρνω ευκαιρίες σε αγώνες της αντρικής ομάδας και πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Στον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας δεν ήμουν τόσο καλός στην επίθεση, δεν πήρα προσπάθειες, αλλά βοήθησα όσο καλύτερα μπορούσα στην άμυνα, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου”.

Για τον προσωπικό του στόχο αλλά και της ομάδας του: ”Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου. Ο στόχος μας ως ομάδα, είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε τις νίκες εκείνες που είναι εντός προγράμματος αλλά ενδεχομένως και κάποιες εκτός προγράμματος. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, πάμε βήμα-βήμα και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε”. 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou