Α ΕΣΚΑΣΕ

Απάντηση του Άρη Θήβας στην ανακοίνωση της ΧΒΑ

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην ΧΒΑ για το θέμα με τις μπάλες εξέδωσε ο Άρης Θήβας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα που έδειξαν από την αρχή μέχρι και το τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής! Το φιλικό σωματείο ΧΒΑ δέχθηκε μία άψογη φιλοξενία και δεν είχε κανένα παράπονο μέχρι που γύρισε στη Χαλκίδα και κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει την εικόνα του στο παιχνίδι! Ο ιστορικός Α.Σ. Άρης Θήβας με έτος ίδρυσης 1980 αξίζει σεβασμό και όχι προσβολή κύριοι…

Και προς ενημέρωσης σας, ο κανονισμός της ΕΟΚ για τις μπάλες των αγώνων άλλαξε το 2010 (μέχρι τότε παίζαμε με spalding) θα μπορούσατε να μας ζητήσετε μπάλες τις αρέσκεια σας να ζεσταθείτε η να ενημερώσετε τους διαιτητές της αναμέτρησης αν και με 20 πόντους που σκόραρε η ομάδα σας στο πρώτο 10λεπτό δεν πιστεύουμε πως ήτανε αυτό το πρόβλημα στη συνέχεια!

Θα ευχηθούμε καλή συνεχεία στο ΧΒΑ και θα εκλάβουμε το συγκεκριμένο ως αστείο! Η ομάδα μας έχει συγκεντρωθεί στον στόχο της και προσπαθεί καθημερινά να βελτιωθεί και να είναι καλύτερη σε κάθε παιχνίδι αγωνιστικά! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο! Χθες η παρουσία τους ήτανε συγκινητική γνωρίζοντας πως η ομάδα μας είναι σοκαρισμένη όταν ένας παίκτης μας είναι ακόμα στο νοσοκομείο! Η στήριξη τους και το κλίμα που είχε το γήπεδο μας βοήθησε ψυχολογικά! Σας ευχαριστούμε πολύ Α.Σ. Άρης Θήβας”.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-3 Μαρτίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/3)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-27/2)

pannikolaou